کد خبر: ۳۹۴۸۶۴
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۳

هشدار چین نسبت به شیوع بیماری زیکا در جنوب شرق آسیا

در پی افزایش شمار مبتلایان به ویروس زیکا در کشورهای جنوب شرق آسیا، چین نسبت به گسترش این بیماری و سفر شهروندان خود به این منطقه هشدار داد.
آفتاب‌‌نیوز :
بیشترین شمار گردشگرانی که به کشورهای آسیای جنوب شرقی سفر می کنند از چین هستند و در یک سال گذشته بیش از 100 میلیون چینی فقط از تایلند دیدن کرده اند.

این در شرایطی است که بروز مواردی از زیکا و شیوع این ویروس خطرناک در برخی از کشورها موجب شده است تا چین به شهروندان خود هشدار دهد.

به گزارش ایرنا، اداره قرنطینه و امور نظارتی چین روز جمعه در بیانیه ای در تارنمای خود خاطرنشان کرد که همکاری با کشورهای آلوده به ویروس در آسیای جنوب شرقی افزایش می یابد.

در همین حال بیانیه می افزاید، هر کسی که به کشور باز می گردد چنانچه علائمی از تب و دردهای عضلانی در خود مشاهده کرده است باید در اسرع وقت به مسئولان اطلاع رسانی کند.
اداره مذکور به مردم اعلام کرده که در صورت سفر به کشورهای آلوده به ویروس باید همه موارد احتیاطی را در نظر گرفته و به شدت از نیش پشه پرهیز کنند.

بیشترین نگرانی ها و هشدارها مربوط به سنگاپور است که چین به شدت از شهروندانش خواسته به این کشور سفر نکنند.

ویروس زیکا در سنگاپور به سرعت در حال شیوع است و با ابتلای 17 بیمار جدید شمار مبتلایان به زیکا در این کشور به 275 نفر رسیده و مواردی از زیکا در مالزی و تایلند هم گزارش شده است.

براساس گزارشی که اخیرا توسط گروهی از محققان در نشریه تخصصی بیماری های عفونی «لانست» انگلیس منتشر شد، نشانگر آن است که بیش از 2.6 میلیارد تن از جمعیت جهان در معرض خطر ابتلا به ویروس زیکا قرار دارند.

سازمان جهانی بهداشت شیوع ویروس «زیکا» را یک حالت اضطراری جهانی اعلام کرده است.

بر اساس گزارش های منتشر شده تاکنون یک میلیون و 500 هزار نفر در 55 کشور جهان، به بیماری زیکا که تاکنون روش درمان و یا واکسن خاصی برای مقابله با آن تولید نشده است، مبتلا شده اند.

ویروس «زیکا» برای نخستین بار در سال 1947 در کشور اوگاندا در گونه ای از میمون ها شناسایی شد و نخستین مورد ابتلای انسان به این ویروس در کشور های اوگاندا و تانزانیا گزارش شده است.

ویروس «زیکا» از طریق نیش پشه «ادیس» منتقل می شود. افراد مبتلا به ویروس زیکا معمولا دارای نشانه هایی مانند تب خفیف، خارش پوست، ورم ملتحمه، درد عضلات و مفاصل، ضعف و سردرد می شوند. این نشانه ها معمولا 2 تا 7 روز ادامه می یابند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین