آفتابنیوز : به گزارش ایسنا، متن اين یادداشت به شرح زیر است:
"فردا روز عرفه است. روزى كه مىتوانيم با دعا و استغاثه جان و روح خود را صفا دهيم. امشب و فردا را قدر بدانيم.
روزه گرفتن در روز عرفه مستحب است ولى جالب است بدانيد كه ظاهراً تنها در مورد روزهى روز عرفه است كه گفتهاند "اين روزه مكروه است اگر باعث بى حالى روزه دار در دعا خواندن بشود". از همين نكته مىتوان فهميد كه روز عرفه از يک خصوصيت مهم برخوردار است و آن اينكه آنچه در روز عرفه اهميت دارد دعا خواندن است. دعا سخن گفتن مستقيم با خداست. سخن بگوييم و دل خود را صيقل دهيم.
هر گاه از امام مىپرسيديم كه چه ذكر و دعايى بخوانيم، مىفرمودند "گناه نكنيد و واجبات خود را انجام دهيد و اگر خواستيد به آنچه در مفاتيح الجنان نوشته عمل كنيد." در كنار اهميت مستحبات، يادمان باشد كه مهمتر از هر چيز توجه به واجبات و محرمّات است. شرط قبولى هر چيز رفاقت با خداست. پيمان شكن لايق رفاقت نيست.
مهم ترين و بهترين كار دنيا آن است كه گناه نكنيم. امشب و فردا عزم كنيم كه از گناه دورى كنيم. چه گناههاى كوچک و چه گناههاى بزرگ. مرحوم آيت الله ميرزا جواد تبريزى در كتاب اسرار الصلوة در تعريف گناه كوچك و بزرگ مىنويسد:" اگر مرتکب گناه صغیره، آن را کوچک بشمارد و ارتکاب آن را امری ساده تصور کند هر اندازه که آن گناه را کوچک شمرد، همانقدر آن گناه بزرگ خواهد بود.هم چنین گناه کبیره، هر اندازه که ارتکابش در نظر عارف بزرگ آید، نزد خدا کوچک خواهد بود."