کد خبر: ۳۹۵۶۱۵
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار : ۲۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۵

آینده بازار مسکن چه می‌شود؟

یک کارشناس بازار پولی و مالی گفت: مصوبه مسکنی اخیر شورای پول و اعتبار اگر منابع را به سمت ساخت و ساز و نوسازی بافت فرسوده سوق دهد، تاثیر بلندمدت و قابل توجهی بر بازار مسکن دارد.
آفتاب‌‌نیوز : کاظم دوست‌حسینی در رابطه با تاثیر تصمیم اخیر بانک مرکزی در حوزه مسکن، اظهار کرد: احتمال داده می‌شود تصمیم اخیر بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار مبنی بر ایجاد موسسات پس انداز و تسهیلات مسکن، نمونه‌ای از افزایش تعداد نهادهای پولی و مالی است، که این موضوع محرک گردش پول بوده و افزایش گردش پول، میزان تورم را افزایش می‌دهد.

به گزارش میزان، وی با بیان اینکه سیاست کلی دولت در چند وقت اخیر ایجاد رونق در پی تحرک تقاضا بوده است، افزود: طرح‌هایی که در چند وقت گذشته به مرحله اجرا درآمده است آثار کوتاه مدت داشته و رونق در سایه افزایش تورم رخ داده است.

این کارشناس بازار پولی و مالی یادآور شد: تصمیم اخیر بانک مرکزی اگر سرمایه و تسهیلات را به سمت تولید و عرضه مسکن در کنار نوسازی و بهسازی بافت فرسوده سوق دهد بسیار مناسب است و در نهایت عاملی خواهد شد تا قیمت تمام شده مسکن کاهش یابد.

دوست‌حسینی تاکید کرد: در زمان فعلی با توجه به قیمت پایین مصالح ساختمانی فرصت مناسبی برای اجرای این طرح است، اما باید مدت زمان ساخت و ساز مد نظر قرار گیرد زیرا با افزایش مدت زمان ساخت قیمت تمام شده مسکن افزایش می‌یابد که این موضوع هدف اصلی مصوبه اخیر بانک مرکزی و شورای پول و اعتبار را زیر سوال می برد.

وی بار دیگر خاطرنشان کرد، اگر هدایت منابع به سمت نوسازی، بهسازی و ساخت و ساز باشد تصمیم بانک مرکزی مناسب است، اما اگر منابع در راستای خرید خانه‌های فرسوده باشد تاثیر این تصمیم کوتاه مدت بوده و مشکلات مردم در تهیه مسکن که جزء اولویت‌های اولیه آن‌ها است، رفع نخواهد شد.

این کارشناس بازار پولی و مالی، گفت: تصمیم اخیر بانک مرکزی در سیاست فعالیت بانک‌ها به خصوص بانک مسکن تعریف شده بود، اما بانک‌ها به دلیل کمبود نقدینگی و بروکراسی توان پرداختن به این موضوع را نداشتند.

دوست‌حسینی بیان کرد: احتمال داده می‌شود ایجاد صندوق‌های پس انداز مسکن، سرمایه مردمی را به هدف سرمایه گذاری در صندوق‌های مسکن از بانک‌ها خارج کند و در نهایت این تصمیم به بازار مسکن کمک قابل توجهی داشته باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۴
ق ص
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۲۹ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۳
2
1
اين كارشناس نيست اين بساز بفروش است بااين حرف مشتري زياد نمي شود الكي بازار كرمي نكنيد مردم درامد مصرف روز مره شان را ندارند تااينكه پس اندازي براي خريدداشته باشند تنها راه رونق بازار مسكن اين است كه متري دوميليون از قيمت فعلي پايين بيايد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۴۴ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۳
0
3
عزیز دل برادر درسته مردم پول خورد و خوراک خودشونو ندارن ولی با چه حساب کتابی میفرمایید متری دو میلیون باید از قیمت آپارتمان کم شه . بعنوان مثال در محدوده خ مدنی شمالی و سبلان قیمت اپارتمان متری سه میلیون تومتن است با فرمایش جنابعای باید بشه یک میلیون تومان . آیا اگر به شما یک قطعه زمین مجانی بدن و بگویند با هزینه خودتان یک واحد بسازید میتوانید با متری یک میلیون این آپارتمان را بسازید . در حال حاضر هزینه ساخت هر متر مربع سلختمان بیش از یک میلیون تومان میشود پس پول خرید زمین آن در محاسبات جنابعالی چطور منظور میشود . به نظر من بعنوان یک کارمند در اکثر نقاط تهران قیمت آپارتمان بسیار مناسب میباشد با توجه به قیمتهایی که منجر به ساخت ان میشود . حالا اگر درامد ما پایین است بحث دیگریست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۳
0
3
ق ص عزیز بنده در بین آشنایان و همکارن خودم بسیاری رو میشناسم که پول خرید دارن ولی تو بانک گذاشتنو و سودشو میگیرن رکود ملک ربطی به نداشتن مردم نداره و مردم پول خرید ملک رو دارن ولی به پول مفت بانکها عادت کردن . مثلا برای خرید یک واحد 60 متری 70 میلیون با وام 100 میلیون مسکن کافی است و نمیخرن . سیاستهای دولت در مورد مسکن اشتباه است .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۰ - ۱۳۹۵/۰۶/۲۳
0
1
تا ربا خوری به کمتر از 10 نرسد مردم بفکر مسکن نمی افتند .
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین