عضو شورای مرکزی جبهه مشارکت و نماینده اهواز در مجلس ششم در گفت و گو با خبرنگار سیاسی آفتاب اظهار داشت: به اعتقاد من غربی ها اگر چه نسبت به خواسته های شان مصر هستند و به نظر می رسد به سادگی حاضر به عدول از خواسته اصلی خود که عبارت از عدم غنی سازی اورانیوم به طور مطلق در ایران است کوتاه نخواهند آمد اما می دانند که شتاب در ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت و یا اتخاذ مواضع تند و تهدید آمیز علیه ایران می تواند به پیچیده تر شدن بحران موجود میان غرب و ایران بیانجامد.
وی در ادامه با اشاره به پیشنهادات 6 گانه ایران تصریح کرد: نکته اساسی که در پیشنهادات ایران مطرح است بازگشت به شیوه های عملی تیم مذاکره کننده قبلی است و صرنظر از درستی یا نادرستی چنین مواضعی این نکته اساسی را می توان فهمید که در عرصه سیاست خارجی به صرف ایده آل ها و آرزوهای ما و یا اتخاذ شعارهای غیر کارشناسی کاری از پیش نخواهد رفت.
کیانوش راد خاطر نشان کرد: دست اندرکاران تیم هسته ای جدید و بعضا دلتمردان فعلی از بیان این نکته ابایی نداشتند که صراحتا اعلام کنند دولت قبل و تیم هسته ای با مواضع منفعلانه امتیازات بسیار زیادی را به غربی ها دادند و وقت را تلف کردند و به عنوان انتقاد به تیم قبلی معتقد به ارائه پیشنهادات کارساز مبتنی بر دیپلماسی فعال و تهاجمی بودند.
وی با بیان این که دولتمردان فعلی و همچنین دست اندرکاران پیگیری پرونده هسته ای به جای شعارگویی بهتر است به واقعیت های موجود توجه کنند، تصریح کرد: اگر روندی که در دولت خاتمی مبتنی بر اعتماد سازی بود، تیم فعلی نیز ادامه می داد و به جای طرح شعارهای حساسیت برانگیز به روندی که امروز به آن دست یافته اند عمل می نمودند شاید وضعیت پرونده هسته ای با شرایط بهتری مواجه می شد.
به گفته وی، هر چند اعلام آمادگی داوطلبانه ایران در بند 6 پیشنهادی برای تعلیق دو ساله غنی سازی چیزی جز ادامه روند قبلی نیست اما حداقل این امید را در میان کارشناسان وزارت خارجه و کارشناسان سیاسی می تواند به وجود بیاورد که ادامه پیگیری ها با بهره گیری از تجربیات گذشتگان دنبال شود.
وی تاکید کرد: پیشنهاد ایران در بند 6 جز رویکرد مثبت و قابل بحث پیرامون طرح مسکو چیز دیگری را در درون خود ندارد و بازگشت به روند اعتماد سازی با آژانس و غرب است.
وی اظهار امیدواری کرد باید با تلاش در جهت اعتماد سازی و احتیاط در اتخاذ مواضع غیر واقع بینانه هر چه بیشتر منافع ملی ایران مد نظر قرار گیرد. زیرا تنها در این صورت است که اجماع ملی به عنوان اصلی ترین پشتوانه تیم مذاکره کننده و نظام جمهوری اسلامی ایران خواهد بود.