آفتابنیوز : «علم بهتر است یا ثروت؟»، «فصل بهار را تعریف کنید»، «خاطرات تعطیلات تابستانی خود را تعریف کنید»... همه ایرانیانی که از نعمت مدرسه رفتن برخوردار بوده اند، خاطره های جذابی از انشاء نوشتن دارند. چه آنهایی که خوب می نوشتند و چه آن هایی که انشاء نوشتن را سخت ترین کار می دانستد...
پایگاه خبری-تحلیلی آفتابنیوز قصد دارد در راستای ارج نهادن به تمامی مخاطبان خود، انشاء های دریافتی خوب از دانش آموزانی را که در مقطع ابتدائی تحصیل می کنند، به همراه عکس شان منتشر نماید چراکه این عزیزان را از مخاطبان دوست داشتنی خود می داند./
-محمدعرفان منصوری
دانش آموز پایه ششم ابتدایی
مدرسه نداءالنبی پسرانه
موضوع: چطور انشا بنویسیم؟
انشا نوشتن هم مانند هر چیز دیگری اصولی دارد. اول باید موضوعی رادر نظر بگیریم و در مورد آن هر چه که دیدیم، شنیدم وخواندیم، بسیار بیاندیشیم و آن را توصیف کنیم.
وقتی فکر کردیم باید فکرمان را بنویسیم و به همین دلیل باید به جملهبندی هم فکر کنیم و اینکه حرف ربط هم که مهم است را در چه جاهایی قرار دهیم. بعضی موقع ها هم میتوان از همان موضوع چند موضوع دیگر هم پیدا کنیم و آنها را بند بند تقسیم کنیم و در هر بند، در مورد موضوع آن صحبت کنیم.
در انشا باید لفظ به قلم صحبت کرد تا زیباتر شود و طرز بیان ما هم خوب باشد. ما میتوانیم برای مطمئن شدن از انشاهایمان، اول آن را در چک نویس بنویسیم، بعد در دفتر. وقتی موضوعی به ما دادهاند نباید غیر از آن، چیز دیگری بنویسیم و سعی کنیم از کلمههای ادبی استفاده کنیم و از خط شکسته استفاده نکنیم و خوش خط و خوانا بنویسیم و موضوع را تعریف کنیم.
به هر حال انشا نوشتن اصول های دیگری هم دارد ولی من خورده ای از آن را تعریف کردم.
خسته نباشید
کار بسیار پسندیده و ارزشمندی بود
Afarin pessar khub
فوق العاده است زبان از توصیفش عاجزه
امیدوارم همیشه خوب و موفق باشی
"مورده" در اینجا معنی نداره و "مورد" درست هست. این قضیه "ـه" بدجوری داره مرسوم میشه.