آفتابنیوز : وي توضيح داد:«فقدان اين رهبري عملا جنبش اصلاحات را تبدیل به ارکستر نامنظم و پر سر و صدایی کرد که هر کس ساز خود را می زد و هیچ کس این ارکستر را رهبری نمی کرد».
وي درباره نقدهاي داخلي اصلاح طلبان گفت:«اگر چه اصلاح طلبان پس از خروج از قدرت به پاره ای از ضعف ها اعتراف کردند اما این اعتراف ها منجر به یک تحول ساختاری در فکر و عمل آنها نشده است».
وي افزود كه در شرایط كنوني عرصه سياسي ايران بسیار پیچیده تر از قبل شده است و به تمام فاکتورهای سابق فاکتور خارجی نیز اضافه شده است.
وي درباره انتخابات پيش رو هم گفت:« تنها انتخاباتی که در جمهوری اسلامی ایران ارزش مشارکت دارد، مجلس خبرگان است. اما انتخابات خبرگان نیز محدودیت های خاص خود را دارد که به هر حال شرط روحانیت یا اجتهادی که توسط شورای نگهبان احراز می شود، شرط شرکت در این انتخابات است.
اما اگر قرار بر این باشد که اصلاح طلبان برای خروج از انفعال وارد این عرصه شوند چاره ای ندارند جز اینکه کاندیداهایی را که کسی نمی تواند در اجتهاد آنها شک کند، معرفی کنند و رسما اعلام کنند که اگر این کاندیداها تایید نشوند، انتخابات را تحریم خواهند کرد».
به عقيده زيدآبادي، در اين انتخابات خصوصا نقش مجمع روحانیون مبارز، حزب اعتماد ملی و جامعه محققین و مدرسین حوزه علميه قم می تواند مورد توجه باشد.
وي افزود:«تحریم انتخابات می تواند طرف مقابل را در موضع سختی نگاه دارد اما کناره گیری یا تحریم انتخابات از سوی اصلاح طلبان همیشه با سیاستی همراه بوده که طبق آن، یک یا چند نفر تایید شده را بهتر از هیچ نفر تشخیص داده تا همان تعداد کرسی را کسب و حفظ کند».
زيدآبادي درباره راهكارهاي پيش روي اصلاح طلبان گفت:«اصلاحات نیازمند بازگشت به یک نظام اخلاقی و پذیرش رفتار تکثری است. ایران مجموعه ای از انسانها است که دین، رفتار و اندیشه متفاوتی دارند. ما باید با همین مردم کار کنیم و این چیزی است که در آن دنیای اسطوره ای و ذهنی اصلاح طلبان جایی نداشت».