آفتابنیوز : سرویس بین الملل-او می نویسد:«جنگ طلبان در امریکا ولع زیادی برای حمله به ایران دارند. اولین آزمون سیاست خارجی ترامپ در منطقه خاورمیانه خواهد بود. بسیاری از امریکایی ها در ابتدا درباره اهداف او در خاورمیانه اشتباه می کردند و اکنون دچار سردرگمی شده اند. اخیرا می بینیم که مجموعه انتصاب های ترامپ همه از میان افرادی بوده اند که خواستار لغو توافق هسته ای میان ایران و قدرت های جهانی هستند. نکته جالب توجه آن است که علیرغم شعارهای انزواگرایانه ترامپ در طول مبارزات انتخاباتی به نظر می رسد او در قبال خاورمیانه میدان را به کسانی می دهد که خواستار لغو برجام و بمباران ایران هستند.
این ایده ها توسط دیک چنی و افراد مشابه او در دهه ۸۰ و ۹۰ میلادی نیز مطرح می شدند. در آن روزها این ایده ها امکان عملیاتی شدن نداشتند. امروز اما بدتر از هر چیزی باید گفت که ایده هیا جنگ طلبانه اطرافیان ترامپ در تهران از حمایت تندروها برخوردار است چرا که آنان هیچ گاه خواستار بهبود روابط ایران و غرب نیستند سوال اصلی این است که توافق هسته ای تا چه زمانی می تواند با حضور افرادی چون جیمز متیس در مقام وزارت دفاع، مایک هاکبی به عنوان سفیر امرکیا در اسرائیل و یا مایکل فلین مشاور امنیت ملی ترامپ پابرجا باقی بماند در حالی که همه این سه نفر برای ایران چنگ و دندان نشان می دهند و خواستار شروع جنگ با تهران هستند. باید صبر کرد و دید».
تحلیلگر راشا تودی در ادامه با اشاره به دو دستور روحانی به ظریف و صالحی به خصوص درباره فرمان آغاز تحقیقات برای توسعه تحقیقات پیرامون پیشران های هسته ای از این موضوع به عنوان اقدام پیشدستانه روحانی در مقابل تندروها در داخل ایران یاد می کند. با این حال علی احمد مدیر بخش سیاستگذاری انرژی و برنامه های امنیتی در خاورمیانه در دانشگاه بیروت معتقد است که دستور روحانی ناقض روح برجام خواهد بود. او اشاره می کند که برای توسعه این برنامه ایران مجبور به غنی سازی اورانیوم است و این در عمل یعنی نقض مفاد برجام. او اشاره می کند که این واکنش ایران به تمدید تحریم ها علیه آن کشور از سوی نمایندگا امریکایی است و نشان می دهد که بی اعتمادی میان طرفین افزایش خواهد یافت.
این تحلیلگر در ادامه می نویسد:«با تشدید بی اعتمادی متقابل در امریکا نئومحافظه کاران بر ترامپ برای اغاز جنگ علیه ایران فشار می اورند و در داخل ایران نیز این موضوع به نفع برخی از نهادهای نظامی و جریانات تندروی مخالف برجام تمام خواهد شد».
او اما اشاره می کند که مشکل برای نومحافظه کاران اطراف ترامپ آن است که آنان می دانند جنگ علیه ایران به تلاش ترامپ برای همکاری با روسیه در قبال بحران سوریه اسیب خواهد رساند. او اما اشاره می کند که همواره کسانی هستند که این حقایق به ظاهر بدیهی و ساده را نادیده گیرند. از دید او مایکل فلین مشاور ارشد امنیت ملی ترامپ یکی از آن افراد است و درباره او می نویسد:«او مشتاق به پاره کردن برجام است. او خواستار نابودی تمام متحدان ایران از جمله حزب الله لبنان است. فلین ژئوپولیتیک منطقه را با دیدی غیر منطقی و تقریبا با یک احساس صرفا مذهبی ارزیابی یمی کند. اکنون زمان آن است که ترامپ تصمیم بگیرد که چگونه می خواهد نئومحافظه کاران را متقاعد به سیاست انزواگرایانه خود کند سیاست هایی که شباهت زیادی به رویکرد هواداران خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا و یا سیاست های حزب راست افراطی جبهه ملی فرانسه دارند آن او باید نگران باشد این است که تندروها در ایران هر روز در مقایسه با گذشته قدرت بیش تری بدست آوردند و امریکا را بار دیگر به درون یک باتلاق بکشانند این موضوع به ضرر بهبود روابط امریکا با روسیه نیز خواهد بود».
به هر حال مقاومت در مقابل آنها منطقی و عاقلانه نیست. اگر صدام و یا قذافی خود را تسلیم کرده بودند، احتمالا با آن خفت کشته نمی شدند و کشورهایشان ویران نمی شد.
از حالا به فکر باشید.
در صورتیکه سیاست مداران عربستان هزینه کافر انگاری دانشمندان وهابی را بپردازند .
وسقوط ال سعود اجماع جهانی با انتقام عوامل سعودی یازده سپتامبر شود
به امید نابودی امپریالیسم آمریکا