به گزارش تسنیم، یاسر آزادی، مامور یگان اجرایی اداره حفاظت محیط زیست بابلسر در این باره به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم می گوید: روزانه چندین تماس تلفنی از سوی علاقه مندان محیط زیست مبنی بر مشاهده قوهایی که در معرض خطر کشتار توسط شکارچیان قرار دارند دریافت می کنیم که این حجم از تمایل به شکار قو بدون شک ریشه در مجازات اندکی دارد که برای این تخلف در نظر گرفته شده. پرداختن مبلغ یک میلیون و دویست هزار تومان برای شکار یک قو، برای شکارچیان جریمه ای بازدارنده نیست.
وی با بیان اینکه متهمان جنایت روز گذشته در انتظار حکم در بازداشتگاه به سر می برند یادآور می شود: قوهای گنگ که جمعیتشان در کشور هر سال نسبت به سال قبل کاهش می یابد به پیوند عاطفی با اعضای خانواده خود مشهورند. به همین دلیل زمانی که یکی از اعضای خانواده شکار می شود، دیگر اعضا محل را ترک نکرده و به سمت لاشه باز می گردند. در این مورد هم پس از شکار شدن قوی ماده، جفت این پرنده به همراه 10 جوجه در آب بندان فرود آمدند. جایی که یکی از جوجه ها در نهایت سنگدلی سر بریده شد.
آزادی با اشاره به اینکه قو ها پس از مرگ جفتشان به ندرت جفت دیگری انتخاب میکنند میگوید: کشتار روز گذشته نه تنها خانوادهای شامل 12 قوی گنگ را از هم پاشید بلکه سالانه 10 جوجه را از جمعیت قوهای گنگ جهان حذف خواهد کرد. خسارتی که متاسفانه تنها با پرداخت یک میلیون و دویست هزار تومان برای متخلف قابل جبران است.