کد خبر: ۴۱۷۴۳۷
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۳۹۵ - ۰۸:۳۰

باوری غلط در مورد زخم معده

کارشناس غذا و دارو گفت: درمان زخم معده با مصرف چند نوع آنتی بیوتیک انجام می شود اما تصور نادرستی در این باره وجود دارد که اگر آموکسی سیلین، آمپی سیلین یا این گونه آنتی بیوتیک ها مصرف شود، فرد به زخم معده دچار خواهد شد این در حالی است که این آنتی بیوتیک ها داروهای درمان زخم معده به شمار می روند.
آفتاب‌‌نیوز : وحید آماری گفت: درمان زخم معده با مصرف چند نوع آنتی بیوتیک انجام می شود اما تصور نادرستی در این باره وجود دارد که اگر آموکسی سیلین، آمپی سیلین یا این گونه آنتی بیوتیک ها مصرف شود، فرد به زخم معده دچار خواهد شد این در حالی است که این آنتی بیوتیک ها داروهای درمان زخم معده به شمار می روند.

به گزارش فارس، وی افزود: زخم معده در اثر نوعی باکتری به نام هلیکوباکتر پیلوری ایجاد می شود و معمولا درمان دارویی برای این عارضه تجویز می شود که دارای حداقل سه یا چهار نوع آنتی بیوتیک است.

این کارشناس غذا و دارو بیان کرد: آموکسی سیلین یکی از این آنتی بیوتیک ها است. برای درمان زخم معده آنتی بیوتیک ها به همراه یک داروی کاهش دهنده ترشح اسید معده از جمله پنتوپرازول، امپرازول یا لنزوپرازول تجویز می شوند.

این داروساز گفت: البته خوردن برخی داروهای دارای پوشش مانند کپسول ها ممکن است فرد را دچار سوهاضمه کند اما برای بیمار ضرر ندارد. بنابراین تاکید می شود که درمان زخم معده درمان آنتی بیوتیکی است و بیماران از تجویز آنتی بیوتیک زیاد متعجب نشوند.

آماری در ادامه اظهار کرد: داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی(NSAIDs)، گروه بزرگی از داروها هستند که برای درمان درد و التهاب استفاده می شوند که معمولا خانم ها برای دردهای دوره قاعدگی بروفن و مفنامیک اسید و بسیاری از افراد برای پا درد از ناپروکسن و برخی افراد برای کمردرد خود از دیکلوفناک استفاده می کنند.

وی در پایان با بیان اینکه مصرف این گونه داروها بسیار شایع است، خاطرنشان کرد: مصرف این گروه از داروها باعث ایجاد زخم معده در افراد می شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین