کد خبر: ۴۱۸۳۲۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۲۸
چشم‌انداز تحریم‌های ضد‌ایرانی در دوران ریاست‌جمهوری ترامپ

موانع جدی دولت ترامپ برای پاره‌کردن «برجام» و تحریم مجدد ایران

احتمال آن وجود دارد که اوباما تحریم‌های ثانویه علیه ایران وضع کند و افراد و شرکت‌های خارجی را از معامله با شرکت‌ها و افراد ایرانی که نام‌شان در فهرست تحریمی امریکا قرار دارد منع کند. با این حال، گروهی دیگر باور دارند که در این میان او با مخالفت اروپایی‌ها مواجه خواهد بود و این موضوع کار راحتی نخواهد بود. علاوه بر آن‌که منع‌کردن شرکت‌ها و بازرگانان امریکایی از تجارت با ایران به معنی از دست رفتن فرصت‌های شغلی در امریکاست.
آفتاب‌‌نیوز :
سرویس بین‌الملل- روزنامه امریکایی «وال استریت ژورنال» با انتشار گزارشی اشاره می‌کند که کارشناسان حقوقی امریکایی اکنون به گمانه‌زنی درباره سیاست تحریمی ترامپ، رییس‌جمهوری منتخب امریکا در قبال ایران پس از برعهده گرفتن مقام ریاست‌جمهوری پرداخته‌اند. 

به گزارش آفتاب‌نیوز؛ این روزنامه اشاره می‌کند که ترامپ تهدید کرده که برجام را پاره خواهد کرد و موضع سخت‌گیرانه‌تری را در قبال ایران اتخاذ خواهد کرد. با این حال، از دید این نشریه در میان کارشناسان حقوقی درباره این که او در عمل و واقعا چه سیاستی را در پیش خواهدگرفت اختلاف‌نظر وجود دارد. 

موانع جدی ترامپ برای پاره‌کردن برجام و تحریم مجدد ایران

این روزنامه اشاره می‌کند که احتمال آن وجود دارد که اوباما تحریم‌های ثانویه علیه ایران وضع کند و افراد و شرکت‌های خارجی را از معامله با شرکت‌ها و افراد  ایرانی که نام‌شان در فهرست تحریمی امریکا قرار دارد منع کند. با این حال، گروهی دیگر باور دارند که در این میان او با مخالفت اروپایی‌ها مواجه خواهد بود و این موضوع کار راحتی نخواهد بود. علاوه بر آن‌که منع‌کردن شرکت‌ها و بازرگانان امریکایی از تجارت با ایران به معنی از دست رفتن فرصت‌های شغلی در امریکاست. 

در این‌باره «ادام اسمیت» وکیل حقوقی می‌گوید که برنامه تحریمی یکی از سریع‌ترین اقدامات دولت ترامپ خواهد بود. او که پیشتر به عنوان مشاور ارشد در وزارت خزانه‌داری امریکا در امور کنترل دارایی‌های‌ خارجی فعالیت کرده است و در زمینه تحریم‌ها تخصص زیادی دارد، می‌گوید که دولت تازه امریکا با صدای بلند اروپایی‌ها مواجه است. «هری کلارک» مشاور حقوقی در مرکز اوریک هرینگتون اند ساتکلیف می‌گوید که از زمان اجرای برجام شرکت‌های اروپایی در تلاش برای بهره‌بردن از فرصت تجارت با ایران بوده‌اند؛ به خصوص ایرباس و توتال که هر دو قراردادهایی را با ایران امضا کرده‌اند. 

کلارک اشاره می‌کند که با این حال،‌ در میانه راه ترامپ برای وضع تحریم علیه ایران موانعی وجود دارند. او می‌افزاید: «پیش از توافق هسته‌ای امریکا و متحدان اروپایی آن بر سر اعمال شدیدترین تحریم‌ها علیه ایران با یکدیگر اتفاق‌نظر داشتند چرا که مشکل اصلی آنان برنامه هسته‌ای ایران بود. اکنون دولت ترامپ می‌تواند تحریم‌های ثانویه را علیه ایران وضع کند اما با مخالفت جدی اروپایی‌ها مواجه خواهد شد. آنان در این برهه زمانی تمایلی به تحریم مجدد ایران ندارند.» 

اسمیت نیز اشاره می‌کند‌ که دولت ترامپ سعی می‌کند تا کنگره را جلو بیندازد و در این‌باره می‌افزاید: «دولت اجازه می‌دهد تا نمایندگان در کنگره تحریم‌های سخت علیه ایران را وضع کنند. او درباره ایده ترامپ درباره پاره‌کردن برجام می‌گوید که این امر امکان‌پذیر است اما احتمالا روی نخواهد داد و در این‌باره می‌افزاید: «واقعیت آن است که شغل‌های زیادی در ارتباط با موضوع برجام و پیامدهای پس از آن هستند.»
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
خبرهای مرتبط
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۲۱ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۶
0
3
ذکاوت و اینده پژوهی وزارت خارجه فرصت ها برای ایران حفظ و تدابیر نو را می پروراند برای
احتمالات .
فقط داروهای بیماران روحی مبتلا به ، حسد به موقع داده شود .
وکلاسهای دوستان نادان تعطیل نشود .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۱۷ - ۱۳۹۵/۱۱/۱۵
0
0
بازم تحریم شدیم که؟!!!!!
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین