آفتابنیوز : محمدرضا مودودی روز پنجشنبه در جریان بازدید از گروه صنعتی شیشه کاوه فلوت ساوه، افزود: بر اساس پیش بینی ها تا پایان امسال ارزش صادرات غیرنفتی کشور تا 45 میلیارد دلار می رسد.
وی، عوامل بین المللی و مشکلات داخلی بنگاه های اقتصادی را از مشکلات موجود در مسیر تحقق هدفگذاری های صادراتی عنوان کرد.
معاون توسعه سازمان تجارت ایران ادامه داد:سختگیری های نظام بانکی در سطح ملی و جهانی از اصلی ترین مشکلات صنعتگران است که از سال های گذشته تا کنون به طور کامل رفع نشده است.
مودودی افزود: توسعه روابط تجاری و شناسایی بازارهای منطقه ای وجهانی نیازمند تقویت است و یکی از بخش های مهم در این زمینه تامین مواد اولیه ارزان و با کیفیت برای حوزه تولید کشور است.
وی، حمایت از صنعتگران و مهیا کردن شرایط تسهیلات را از وظایف سازمان توسعه تجارت ایران برشمرد و ادامه داد: توسعه صادرات غیرنفتی نیازمند عزم همه جانبه و اراده ملی است.
معاون توسعه سازمان تجارت ایران با تاکید بر فراهم کردن بسته های حمایتی ویژه برای صنعتگران گفت: صادرات استان مرکزی مطلوب است و علاوه بر کشورهای همسایه، برخی کشورهای اروپایی و آفریقایی را نیز در اختیار دارد.
مودودی افزود: صادرات استان مرکزی با بیش از 120 میلیون دلار، رشد 45 درصدی پایه نفتی و پتروشیمی نسبت به سال گذشته دارد که از لحاظ نفتی 33 درصد و ارزشی هشت درصد افزایش داشته است.
وی اضافه کرد: ارتباط با صنعتگران و واحدهای تولیدی، بررسی فعالیت و رویکرد آن ها، کمک برای رفع مشکلات موجود و بررسی رویکرد صادراتی با بازدید های دوره ای در دستور کار قرار دارد.
مدیر تولید مجموعه شرکت های کاوه فلوت نیز گفت: محصولات این واحد به بیش از 20 کشور از جمله کشورهای همسایه و اروپایی، آمریکای جنوبی و برزیل صادر می شود.
جمشید رحیمی افزود: این مجموعه با در اختیار داشتن آخرین فناوری روز، دومین کارخانه شیشه به صورت فلوت در سطح کشور است که خط اصلی تولید آن محصول شیشه (فلوت) است و صنایع تبدیلی شیشههای مختلف مانند رفلکس، آئینه ای و ایمنی را نیز دارد.
وی اظهار کرد: محصولات تولیدی این کارخانه بیش از 50 نوع در انواع مختلف است که هفت نوع مواد اولیه در صنعت شیشه در همین واحد تولید می شود.
مجموعه شرکتهای کاوه فلوت در شهر صنعتی کاوه 10 شرکت را به خود اختصاص داده که از این تعداد 2واحد فلوت و 2 کارخانه بلور است.
به گزارش ایرنا، حدود 500 واحد صنعتی در ساوه وجود دارد و این شهرستان به عنوان دومین کانون جمعیتی استان مرکزی سهم عمده ای در صادرات دارد.