کد خبر: ۴۳۰۳۶۹
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۷

ورود مدعی‌العموم به پرونده مرگ دانش‌آموز تویسرکانی

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان با حضور در دفتر ایسنا گفت: دادستان به عنوان مدعی‌العموم در حادثه مرگ دانش‌آموز تویسرکانی وارد شده و علت مرگ این دانش‌آموز در حال بررسی است.
آفتاب‌‌نیوز : مصطفی خزاعی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه کارشناسان حوزه برق و مأموران نیروی انتظامی در حال بررسی علل بروز حادثه برق‌گرفتگی که منجر به مرگ دانش‌آموز تویسرکانی در کارگاه یکی از هنرستان‌های شهرستان شد، هستند، افزود: اداره ارزیابی عملکرد آموزش و پرورش اقدام به جمع‌آوری اسناد و مدارک این کارگاه کرده تا ضوابط ایمنی آن را مورد بررسی قرار دهد همچنین وضعیت بیمه دانش‌آموز متوفی از طریق بیمه حوادث در حال پیگیری است.

وی درباره وضعیت ایمنی سایر مدارس استان با بیان اینکه برای هنرستان‌ها آئین‌نامه ایمنی محیط کار وجود دارد به طوریکه کارگاه باید استانداردهای خاص خود را داشته باشد، عنوان کرد: طی سال‌های گذشته اعتباراتی به صورت مستقیم صرفا برای ایمن‌سازی هنرستان‌ها از سوی وزارتخانه تزریق شد اما مشکل عمده این است که اساسا هنرستان‌ها به عنوان هنرستان ساخته نشده‌اند و به علت کمبود فضا و نیاز به هنرستان، به برخی مدارس تغییر کاربری داده شده است که امیدواریم در آینده از شمار این هنرستان‌ها کاسته و استانداردسازی لازم در آنها دیده شود.

خزاعی در ادامه خاطرنشان کرد: گرچه سیستم گرمایشی تمامی مدارس استان از استانداردهای لازم برخوردار هستند اما سیستم گرمایشی برخی مدارس هنوز به پکیج تغییر نیافته چرا که در مناطقی همچون روستاها هنوز گازرسانی انجام نشده است.

وی ادامه داد: اعتبارات مناسبی در سال‌های اخیر برای استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس تزریق شده و با توجه به اینکه شهرستان اسدآباد بیشترین تعداد مدارس با بخاری نفتی را دارد، در اولویت اول قرار گرفته است.

خزاعی تأکید کرد: 60 مدرسه در سطح استان از بخاری نفتی استفاده می‌کردند که در ابتدای سالجاری وضعیت 12 مدرسه اصلاح شد و تا پایان سالجاری نیز سیستم گرمایشی 8 مدرسه به پکیج تغییر خواهد یافت.

وی از درنظر گرفتن بودجه 3 هزار میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی برای بازسازی مدارس کل کشور در طول 5 سال خبر داد و گفت: با توجه به اینکه مدارس نواحی یک، دو، ملایر، نهاوند و اسدآباد بیشترین مدارس تخریبی را دارند بنابراین برخی مدارس این مناطق به صورت دو نوبته فعالیت می‌کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان اضافه کرد: شمار این مدارس سالانه در حال کاهش است و با توجه به اینکه اعتبار مناسبی در برنامه ششم توسعه برای تخریب و بازسازی مدارس درنظر گرفته شده امیدواریم طی 5 سال آینده تعداد این مدارس به حداقل ممکن برسد.

امسال 700 نفر از فارغ‌التحصیلان دانشگاه فرهنگیان وارد چرخه آموزشی شدند

مدیرکل آموزش وپرورش استان همدان در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: امسال 700 نفر از فارغ‌التحصیلان دانشگاه فرهنگیان همدان در مهر و بهمن‌ماه وارد چرخه آموزشی استان شدند.

وی به وضعیت نیروی انسانی در این اداره‌کل اشاره کرد و یادآور شد: با توجه به افزایش یک پایه تحصیلی به دوره ابتدایی عملا دچار کمبود نیرو هستیم و همچنین جذب معلمان جدید نسبت به معلمان بازنشسته بسیار کم است.

خزاعی با بیان اینکه در برخی شهرستان‌ها دچار کمبود نیرو هستیم، افزود: این کمبود از طریق مازاد نیروی انسانی سایر دوره‌ها، استفاده از نیروهای حق‌التدریس و مربیان پیش‌دبستانی جبران شده است.

57 درصد دانش‌آموزان در رشته‌های نظری تحصیل می‌کنند

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان در ادامه با بیان اینکه امسال 57 درصد دانش‌آموزان همدانی در رشته‌های نظری و 43 درصد در رشته‌های فنی‌وحرفه‌ای و کارودانش مشغول به تحصیل هستند، عنوان کرد: سیاست کلی وزارت آموزش و پرورش در حوزه هدایت تحصیلی مبتنی بر آگاهی‌بخشی دانش‌آموزان بوده و نه اجبار آنها برای انتخاب رشته خاص.

وی ادامه داد: در راستای هدایت تحصیلی، توجیه و آشنایی مدیران، مشاوران و معلمان، راهنمایی و آگاهی‌بخشی دانش‌آموزان، توجیه و آگاهی‌بخشی خانواده‌ها و اجرای درست دستورالعمل هدایت تحصیلی در دستور کار قرار گرفته است.

خزاعی در بخش دیگری از سخنانش درباره تولیدی کردن هنرستان‌ها گفت: در این‌باره ابتدا نیازهای مدارس از قبیل میز، نیمکت و سایر نیازهای مرتبط با صنایع چوب تهیه و از ظرفیت رشته‌هایی همچون خیاطی برای تهیه روپوش مدارس استفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه بازارچه‌های فروش ابزار دست‌ساز دانش‌آموزان به صورت نمایشگاه در مدارس برپا خواهد شد، ادامه داد: برای انجام این فعالیت باید پیش‌نیازهای لازم فراهم آید و هزینه‌های مورد نیاز برای تولیدی کردن هنرستان‌ها تأمین شود.

99 درصد دانش‌آموزان ابتدایی تحت پوشش تحصیل هستند

خزاعی از پوشش 99 درصدی دانش‌آموزان ابتدایی در استان خبر داد و گفت: این آمار در میانگین بین‌المللی وضعیت مطلوبی را نشان می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: مشکل عمده آموزش و پرورش در زمینه ترک‌تحصیل دانش‌آموزان، متوجه دوره اول و دوم متوسطه به علت ازدواج زودهنگام دختران است که یکی از آسیب‌های مهم اجتماعی محسوب می‌شود.

وی یادآور شد: به مدیران مدارس تأکید شده شرایط تحصیل را برای این دختران تسهیل کرده و به منظور ادامه تحصیل آنها از راه دور اقدام کنند تا شاید شاهد کم‌سوادی دختران در آینده و آسیب‌های پس از آن نباشیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان در بخش پایانی سخنانش با اشاره به اینکه با رصد اخبار خبرگزاری ایسنا می‌توان دریافت سه اصل صداقت، صراحت و شفافیت در این مجموعه رعایت می‌شود، تصریح کرد: صداقت، صراحت و شفافیت باید سرلوحه فعالیت خبری همه رسانه‌ها قرار گیرد و حفظ مصالح عمومی نیز در انتشار یک اخبار باید مورد توجه اصحاب آن رسانه باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین