آفتابنیوز : دکتر هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن تاکید بر اهمیت ورزش در میانسالی، گفت: ورزش و تحرک فیزیکی در سنین کودکی نیز بسبار در سلامت جسم و روح تاثیر دارد و باید برای انجام ورزش و فعالیت های فیزیکی، تنبلی را کنار بگذاریم.
وی همزمان با اولین روز از هفته سلامت و در حاشیه مراسم پیاده روی خانوادگی با اشاره به اهمیت سلامت روان، افزود: سازمانجهانی بهداشت موضوع شعار امسال روز جهانی بهداشت را سلامت روان اعلام کرده است.
دکتر هاشمی گفت: با ورزش و فعالیت فیزیکی میتوان علاوه بر تامین سلامت جسم به سلامت روح و روان نیز کمک کرد.
وزیر بهداشت با اشاره به اهمیت توجه مردم به سلامت خود افزود: باید به پیشگیری اهمیت زیادی داد و مردم نباید اینگونه فکر کنند که ابتلا به بیماری فقط برای دیگران اتفاق می افتد و باید توجه داشت افرادی که به پیشگیری اهمیت می دهند کمتر و دیرتر به بیماری مبتلا می شوند.
دکتر هاشمی با بیان اینکه طول عمر ایرانیان به طور میانگین ۷۶-۷۷ سال است، گفت: متاسفانه ایرانیان ۱۰تا ۱۲ سال پایانی عمر خود را همراه با دردهای استخوانی، کمر درد ، زانو درد و به نوعی با معلولیت سپری می کنند.
وزیر بهداشت با تاکید بر اینکه برای داشتن طول عمر بیشتر و زندگی سالم تر نیاز به تحرک فیزیکی و ورزش است، افزود: نزدیک به ۵۰ درصد مردم اضافه وزن، کبد چرب، دیابت و فشار خون دارند که درمان اصلی همه این ها پیاده روی و ورزش است.
وی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اندازه گیری قند خون و فشار خون خود گفت: معمولا سالی یکبار قند خونخود را اندازه گیری می کنم .
دکتر هاشمی با تاکید بر اینکه دانش آموزان باید روزانه ۲۰ دقیقه ورزش کنند افزود: البته کودکان در اینسنین جنب و جوش خوبی دارند که این به سلامت آنها نیز کمک می کند.
وزیر بهداشت تاکید کرد: ورزش باید از سوی والدین دانش آموزان بعنوان یک فرهنگ، نهادینه شود و کودکان باید ورزش را به عنوان بخشی از سبک زندگی خود بیاموزند.
ایلنا