کد خبر: ۴۴۲۹۴۰
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۰:۱۴

لاک موقت چیست؟ و چه معایب و مزایایی دارد

این روزها در آرایشگاه قبل از مانیکور کردن ناخن‌ها این سوال از مشتری پرسیده می‌شود؛ لاک معمولی بزنم یا ژلیش؟ کمتر کسی در مورد این لاک‌های موقت و کاربردی که دارند و البته مزایا و معایبشان می‌داند. به همین دلیل مطلبی در این مورد تهیه کرده‌ایم که در ادامه می‌خوانید
آفتاب‌‌نیوز :
لاک‌های موقت که به نام ژلیش معروف شده‌اند، در واقع همان لاک کلاسیک هستند که با ژل اکریلیک مخلوط شده است. این نوع لاک بعد از گذاشته شدن روی ناخن باید با اشعه UV خشک شود. لاک‌های موقت مانند لاک‌های کلاسیک مایع هستند، با این تفاوت که براق‌ترند و به سادگی و به کمک استون پاک نمی‌شوند. دوام این نوع لاک‌ها حداقل 18 روز است. 

 gel-nails.jpg

چطور باید از لاک موقت استفاده کرد؟
معمولا در آرایشگاه بعد از پاک کردن و مرتب کردن ناخن‌ها و گرفتن کوتیکول ناخن‌ها، ژلیش را مانند لاک کلاسیک روی ناخن می‌زنند. بعد از زدن لایه نخست، باید دست را برای 30 ثانیه داخل دستگاه UV یا LED گذاشت و بعد لایه دوم را روی ناخن زد و مجددا ناخن‌ها را داخل دستگاه LED یا UV گذاشت. کل مراحل زدن ژلیش روی ناخن، حدود 25 تا 30 دقیقه طول می‌کشد. 

 

چطور می‌توان ژلیش را از روی ناخن پاک کرد؟
2 هفته بعد از زدن ژلیش روی ناخن با بلند شدن ناخن فاصله‌ای بین ریشه ناخن و لاک ایجاد می‌شود. در این هنگام باید ژلیش را از روی ناخن برداشت یا دوباره رنگ آن را تجدید کرد. برای این کار بهتر است به آرایشگاه مراجعه کنید. آرایشگر پنبه‌ای را با استون صددرصد، نمناک می‌کند و روی ناخن می‌گذارد و با فویل آلومینیومی آن را می‌پوشاند. بعد از 15 دقیقه ژلیش پاک می‌شود. با کمک کیت‌های مخصوصی که در بازار به فروش می‌رسد هم می‌توان این کار را در خانه انجام داد.

 

آیا ژلیش بهتر از لاک کلاسیک است؟
ژلیش برای افرادی که مایلند همیشه لاک داشته باشند و در عین حال خانم‌های پرمشغله‌ای هستند و فرصت کافی برای لاک زدن مرتب ندارند یا خانم‌هایی که مرتب با آب و مواد شوینده سر و کار دارند و از دستکش استفاده نمی‌کنند، انتخاب خوبی است چون تا 15 روز مانند روز نخست براق و زیباست و به مرور لاک نوک ناخن‌ها پاک نمی‌شود و زیبایی‌اش را از دست نمی‌دهد.

 

آیا ژلیش بدون عارضه است؟
ژلیش برای خانم‌هایی که ناخن‌های ضعیف و حساسی دارند اصلا توصیه نمی‌شود چون به صورت 4 لایه روی ناخن می‌خورد و مانع از رسیدن اکسیژن کافی به ناخن می‌شود. در ضمن بهتر است هر از گاهی به ناخن فرصت استراحت داد و قبل از زدن لاک جدید ناخن را از لحاظ سلامت کاملا بررسی کرد. حتی کسانی که لاک‌های معمولی می‌زنند هم باید گاهی به ناخنشان استراحت بدهند چون نرسیدن اکسیژن باعث زرد شدن ناخن می‌شود. نکته دیگر اینکه هرگز نباید ژلیش را به زور و با وسایل تیز و برنده یا حتی سوهان از روی ناخن پاک کرد زیرا این کار به شدت به صفحه ناخن آسیب می‌زند. 

اگر از برندهای معتبر ژلیش استفاده کنید و به درستی آن را روی ناخن بزنید و پاک کنید، این نوع لاک کم‌عارضه است. فراموش نکنید هر بار بعد از پاک کردن ژلیش از روغن‌های تغذیه‌کننده دور ناخن استفاده کنید. برای افرادی که ناخن می‌جوند یا کودکان که ناخن را به دهان می‌برند، استفاده از ژلیش به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

 

دستگاه UV یا LED کدام بهتر است؟
در آرایشگاه‌ها از دو نوع دستگاه UV یا LED استفاده می‌شود که مخالفان و مدافعان خاص خود را دارد. به گفته برخی افراد، لامپ UV ناخن را براق‌تر می‌کند و در مقایسه با لامپ‌های LED ارزان‌تر هم است، اما خشک شدن ناخن در دستگاه UV بیشتر از دستگاه LED طول می‌کشد و لامپ UV باید هرازگاهی تعویض شود. نکته مهم دیگر اینکه اشعه UV در درازمدت می‌تواند سبب بروز لک روی پوست شود. 

 

UV برای بدن مضر نیست؟
در سال 2013 در مورد استفاده از دستگاه‌های UV برای ناخن در آرایشگاه‌ها، از سوی بنیاد سرطان پوست آمریکا مطالعه‌ای انجام شد. نتایج این تحقیق نشان داد، احتمال ابتلا به سرطان پوست در درازمدت وجود دارد، گرچه میزان آن بسیار کم است. به همین دلیل متخصصان پوست توصیه می‌کنند قبل از قرار دادن دست در این نوع دستگاه‌ها حتما از کرم ضدآفتاب روی پوست دست استفاده کنید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین