کد خبر: ۴۴۴۷۲۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۰
در راستای توسعه دولت الکترونیک انجام می‌شود

جایگزینی کد ملی با دفترچه‌های بیمه تا یک ماه دیگر

معاون دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات با اشاره به ایجاد ۶۶ میلیون پرونده الکترونیک سلامت، از حذف دفترچه‌های بیمه در راستای توسعه دولت الکترونیک تا یک ماه آینده خبر داد.
آفتاب‌‌نیوز :

رضا باقری اصل در گفت‌وگو با ایسنا با تاکید بر تلاش برای حذف دفترچه بیمه در راستای توسعه دولت الکترونیک اظهار کرد: پروژه حذف دفترچه بیمه به دستگاه‌های وزارت بهداشت و بیمه‌ها مربوط است. کارایی دفترچه بیمه این است که هویت مراجعه‌کننده را بررسی و اعلام می‌کند که شخص استحقاق بیمه درمانی دارد یا خیر. این دفترچه قابلیت جعل شدن دارد؛ دفترچه‌هایی که صادرکننده‌ها صادر نکردند یا تاریخ آنها تمام شده است اما بیمه برای آنها پرداخت می‌شود و این ضرر نظام بیمه‌ای کشور است که سالانه هزینه میلیاردی دارد.

وی ادامه داد: در حال حاضر در دوران گذار دفترچه هستیم اما امکان بررسی آن وجود دارد که به مرور کلا دفترچه را حذف ‌کنیم. شیوه ساده این است که با مراجعه بیمار، اسم شخص و کد ملی را دریافت می‌کنند، اطلاعات از سیستم وزارت بهداشت وارد مرکز تبادل داده و به بیمه فرستاده می‌شود و در نهایت استعلام می‌کنند که مراجعه‌کننده از طرف بیمه استحقاق دارد یا خیر و اطلاعاتش به مرکز درمانی داده می‌شود که در شبکه نیز ثبت شده است.

معاون دولت الکترونیک سازمان فناوری اطلاعات با بیان اینکه در حال حاضر بیمه آماده است، نظام سلامت در حال استعلام‌گیری است و به تدریج مراکز درمانی هم به این سیستم وصل می‌شوند، گفت: بیمارستان‌ها به صورت آزمایشی به این طرح اضافه می‌شوند.

به گفته وی زیرساخت‌های این پروژه از طرف بیمه‌ها بود. از طرف سازمان فناوری اطلاعات نیز پیش از عید تفاهم‌نامه‌ای بین محمود واعظی -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- ، نصراللـه جهانگرد به عنوان دبیر شورای اجرایی، ابوالحسن فیروزآبادی به عنوان قائم‌مقام وزارت رفاه و وزیر بهداشت امضا شد و به واسطه آن که از ابتدای اسفند تاکنون این سرویس برقرار شده است.

باقری اصل با بیان اینکه در حال حاضر ۶۶ میلیون پرونده الکترونیک سلامت ایجاد شده و حذف دفترچه بیمه نیز در راستای پرونده الکترونیکی سلامت است، افزود: این پروژه تحت شبکه داخلی وزارت بهداشت است و نیازی به اینترنت ندارد و ذی‌نفع آن وزارت بهداشت، وزارت رفاه و بیمه‌ها هستند. در حال حاضر در دوران آزمایش هستیم و برقراری آن را چک می‌کنیم. یک ماه طول می‌کشد تا شرکت‌هایی که نرم‌افزارهای بیمارستانی را نوشتند، پیاده‌سازی را انجام دهند اما نهایتا اجرای پروژه تا یک ماه آینده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۰ - ۱۳۹۶/۰۲/۲۰
1
1
آفتاب منتشر کن این نظر رو به گوش مسئولین برسه:
در صورتی که این کار را بکنند کافی است تا برای یک روز اختلالات شبکه و اینترنت بوجود بیاید تا عده ای پیشت درب بیمارستان جان بدهند!!!!!!
برای نمونه همین الان هم بعد از سالها بانکهای ما گاهی اوقات در هنگام مراجعه می گویند شبکه قطع است و هیچ خدماتی ارائه نمیدهیم!!!!! حالا تصور کنید این مشکل برای بحث مهمی مثل سلامت که گاهی نیاز به اقدامات اورژانسی دارد پیش بیاید!!!!!
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین