کد خبر: ۴۴۶۲۱۲
تاریخ انتشار : ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۷

مهمترین خواص گیاهان بهاری را بشناسید

یک کارشناس ارشد طب سنتی به افراد توصیه کرد، با مصرف "کنگر" دستگاه گوارش خود را تقویت کنند.
آفتاب‌‌نیوز : هانیه ناصری در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به خواص گیاهان بهاری، اظهار کرد: یکی از مهمترین این گیاهان کنگر است که طبیعتی گرم و خشک دارد و به‌ همین علت آن ‌را با ماست نیز می‌خورند.

وی اظهار کرد: کنگر منبع غنی پتاسیم است.

به گفته این کارشناس ارشد طب سنتی، مصرف کنگر خاصیت ضدعفونی کننده دارد و به از بین رفتن تب کمک می‌کند.

ناصری کمک به هضم غذا، اشتها آوری و تقویت دستگاه گوارش را نیز از دیگر مزایای مصرف کنگر دانست.

وی در خصوص خواص گیاه "گنور" نیز اظهار کرد: این گیاه مقادیر قابل توجهی فیبر دارد و به همین دلیل برای افرادی که امراض معده دارند، مفید است.

به گفته این کارشناس، گیاه گنور مسهل و ادرارآور است.

ناصری سپس با اشاره به خواص "شنگ" خاطرنشان کرد: این گیاه به دلیل ‌ داشتن مواد تصفیه‌کننده، خون را تمیز می‌کند و برای رفع ورم روده و کلیه بسیار مفید است.

وی افزود: "پیچک" نیز از دیگر گیاهان بهاری است که دارای برگ‌های باریک شبیه تره است و جوشانده آن برای رفع ترش‌ کردن معده و تلخی دهان مؤثر می‌باشد.

این کارشناس ارشد طب سنتی ادامه داد: "برزه" نیز از دیگر گیاهان بهاری است که در نواحی کوهستانی می‌روید و برای رفع خارش‌های قارچی موثر است.

ناصری معتقد است، جوشانده برزه برای شستن زخم‌های چرکی و نیز برای کاهش فشار خون مفید است است.

وی با اشاره به خواص گیاه "زو" گفت: این گیاه برای تنگی نفس و انواع سرماخوردگی مفید است، همچنین  برای رفع گواتر نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

به گفته این کارشناس، جوشانده زو نیز در رفع بیماری‌های ریه و سل مؤثر است.

ناصری در خصوص خواص "ریواس" نیز خاطرنشان کرد: جوشانده ریواس برای دفع سنگ صفرا و سنگ کلیه مفید است.

وی گفت: شستشوی موها با جوشانده آن باعث تقویت و رشد مو و مانع از ریزش مو می‌شود، به علاوه این گیاه در رفع تیرگی پوست نیز مؤثر است.

این کارشناس ارشد طب سنتی تصریح کرد: "گل چنور" نیز گیاهی معطر با گل‌های زردرنگ است و نوک آن مانند غنچه بوده که از آن برای خوشبو کردن روغن حیوانی استفاده می‌کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین