آفتابنیوز : تایم می نویسد "كاندوليزا رايس" وزير امور خارجه آمريكا ميگويد، جامعهجهاني درجلوگيري از دستيابي ايران به تسليحات اتمی متحد است ولي در حقيقت به غير از اين اظهارات، توافق چنداني در مورد اينكه چگونه به اين هدف دست يابيم، وجود ندارد. اختلاف نظر ميان آمريكا و كشورهاي اروپايي درمورد چگونگي اعمال فشار به ايران ، هفته گذشته و پس از آنكه مقامات دولت آمريكا طرح آلمان را رد كردند، آشكار شد. به نوشته تايم، "دليل مساله نيز اين است كه اروپاييها در عين حالي كه تهديد به اعمال مجازاتهاي سنگين تر ميكنند، پيشنهاد ارائه امتيازهاي جديدي از جمله تضمينهاي امنيتي را مطرح مي کنند". دراين طرح كه مورد حمايت بریتانیا بود، از واشنگتن خواسته شده بود به صورت مستقيم درمورد بن بست هستهاي با تهران وارد مذاكره شود.
نويسنده تايم مينويسد که سياست "چماق و هويج" امکان دارد راهكاري استاندارد باشد اما براي دولت جورج بوش كه در حال حاضر سياست افراطي را دنبال ميكند، مسالهاي نا خوشایند است. تقريبا همه كشورهايي كه از آمريكا عليه برنامه هستهاي ايران حمايت ميكنند، به يك اندازه مخالف هرگونه تلاش واشنگتن براي برخورد با نظام ايران هستند. تايم با اشاره به اختلاف ديدگاه بين اروپا و آمريكا می نویسد : همان گونه كه بحران هستهاي كنوني نشان داده است هر گونه فشار خارجي باعث ميشود حتي مخالفان نظام ايران نيز به حمايت از آن بپردازند و هرگونه حملهنظامي به ايران نيز باعث ايجاد هرج و مرج در منطقه خواهد شد.
تایم تضمينهاي امنيتي را شامل قول به ايران براي عدم حمله نظامي به آن كشور می داند و اينكه اين كشورها در مسير عاديسازي روابط خود با تهران تلاش خواهند كرد. "فلينت لوروت" از مقامات پيشين شوراي امنيت ملي آمريكا در دولت بوش نيز ضمن تاييد اين مطلب هشدار داد دولت آمريكا بخاطر خودداري بوش از نزديك شدن به حكومت ايران، فاقد يك سياست جدي در قبال ايران است. وي گفته است که باتوجه به تصميمگيريهاي عمدي دولت آمريكا براي خودداري از مذاكره ديپلماتيك با ايران، دولت آمريكا هم اكنون تنها از دو گزينه اقدام شورايامنيت و حمله نظامي برخوردار است كه هيچ يك از آنها نيز نتيجه نخواهد داد.
تايم می نویسد که اروپاييها طي ماههاي آينده خواهند گفت كه ضمن تهديد به اعمال مجازات ، به دولت ايران بايد امتيازهايي نيز داده شود كه مهمترين آنها امتيازي خواهد بود كه آمريكا بايد به ايران ارائه كند.