يك روز بعد از این نشست روزنامه نيويورك سان با گزينش بخشي از سخنان دكتر سريع القلم به تحريف مطالب ايشان پرداخت و سخنان بي پايه اي را به نقل از ايشان عنوان كرد كه برخي از رسانه ها نيز با استناد به آن مطالب به نقل و قول از دكتر سريع القلم پرداختند. متعاقب اين حواشي، دكتر سريع القلم طي ارسال نمابري متن تكذيبيه خود را براي تنوير افكار عمومي در اختيار خبرگزاری آفتاب قرار داد. پاسخ ايشان به روزنامه نيويورك سان عيناً منتشر مي شود:
سردبير
نيويورك سان
مايلم در مورد بيانات خود در نشست شوراي روابط خارجي كه روزنامه نيويورك سان در روز 6 آوريل 2006 به گزارش آن پرادخته بود توضيحاتي ارائه دهم متأسفم كه بخش عمده سخنان من به صورت جدي تحريف شده بود. برخي از توضيحات لازم عبارتند از:
1- در اظهاراتم عنوان كردم برنامه هسته اي ايران موضوع غرور، پرستيژ و متنوع كردن منابع انرژي ملي است. در كل، در سخنان من به هيچ وجه به اين مسئله كه ايران مي خواهد از بمب اتم براي تضمين امنيت خود استفاده كند اشاره اي نشده است و اين سخنان از سوي، اعضاء ديگر نشست عنوان شده است.
2- در مورد دمكراسي، اينجانب فرضيه نظري را كه دمكراسي و خصوصي سازي اقتصادي دو روي يك سكه هستند را عنوان كردم و به هيچ وجه مطلبي در مورد حاميان دمكراسي در ايران به ميان نياوردم.
3- در مورد مذاكرات هسته اي ايران با غرب به ارائه دليل و مدرك در مورد ماهيت سياسي اين مذاكرات پرداختم و اين گزاره را مطرح كردم كه فهم نخبگان ايران از نيات آمريكا اين است كه آمريكا در اين راستا اهداف متعددي دارد و اين نيات آمريكا محدود به برنامه هسته اي ايران نيست.
4- پيشنهاد دادم كه آمريكا مي تواند از دكتر ين نيكسون براي نزديكي به ايران درسهايي بياموزد. نظام سياسي ايران بايد فرآيند تكاملي را طي كند. آمريكا بايد بر سياستها تمركز كند. تغيير سياست ها از سوي دو طرف مي تواند در خدمت منابع ملي متقابل آنها قرار گيرد. برای نزدیکی به ایران درس هایی بیاموزند. نظام سیاسی ایران یک فرایند تکاملی را طی می کند و امریکا باید بر سیاست ها تمرکز کند. تغییر سیاست ها از سوی دو طرف می تواند در خدمت منافع ملی متقابل آنها قرار گیرد.