آفتابنیوز : در این راستا و برای متقاعد کردن کشورهای بزرگ برای حمایت از استراتژی آمریکا مقامات آمریکایی سعی دارند با بحرانی جلوه دادن برنامه هسته ای ایران از فضای ایجاد شده به نفع خود استفاده کنند.
با اعلام انجام موفقیت آمیز غنی سازی اورانیوم در مقیاس مورد نیاز برای سوخت هسته ای، جنجال سازی آمریکا نیز افزایش یافته است.
کارشناسان آمریکایی نیز مدعی شده اند که ایران تاسیسات تبدیل اورانیوم در اصفهان و سایت غنی سازی اورانیوم در نطنز را توسعه داده است.
خبرگزاری رویترز گزارش داد، انستیتو علوم و امنیت بین الملل (ISIS) در ایمیلی که به رسانه های خبری فرستاده ادعا کرده است که ایران ورودی یک تونل جدید را در یک واحد تبدیل اورانیوم در اصفهان ساخته است.
این ورودی جدید نشان دهنده تاسیسات زیرزمینی جدید و یا توسعه بیشتر تاسیسات است.
بنا به ادعای این موسسه آمریکایی چهار تصویر ماهواره ای بین سال 2002 و ژانویه 2006 دو سال زیرزمینی در نطنز را که با لایه های خاک و سنگ پوشیده شده را نشان می دهد سقف این سالنها به 8 متر زیرزمین می رسد.
همراه با این ادعا، روزنامه واشنگتن پست نیز به نقل از یک مقام ارشد نظامی آمریکا از وجود طرحهای نظامی بر علیه ایران حتی پیش از حمله آمریکا به عراق در مارس 2003 خبر داده است.
ویلیام ام آرکین نویسنده مقاله آمادگی پنتاگون در مورد ایران که روزنامه واشنگتن پست، مدعی شده است طرح حمله به ایران در سال 2003 که هنوز متوقف نشده و پنتاگون سرگرم جمع آوری اطلاعات مربوط به این مساله می شود.
هفته گذشته نیز مجله نیویورکر با ادعایی مشابه از احتمال حمله آمریکا به ایران خبر داده بود که در پی آن جورج بوش و دونالدرامسفلد با رد این ادعاها، آمریکا را متعهد به راه حل دیپلماتیک در مساله هسته ای ایران دانسته اند.
در عین حال، انگلیس از عدم همراهی با آمریکا در جنگی بر علیه ایران سخن گفته است به گزارش خبرگزاری رویترز دبیرکل سازمان ملل نیز با اشاره به اینکه هنوز بهترین راه حل را مذاکره می داند گفته است: گمان نمی کند با اقدام نظامی چیزی حل شود. وی ابراز امیدواری کرده است که مذاکره بر گزینه نظامی غلبه پیدا کند.
پاپ بندیکت نیز از رهبران سیاسی دنیا خواسته است به دنبال راه حلی دیپلماتیک در حل بحران هسته ای ایران باشند.
ریچارد کلارک، رئیس سابق گروه مبارزه با تروریسم در کاخ سفید نیز در شماره 27 فروردین روزنامه نیویورک تایمز نوشته است که جنگ آمریکا با ایران بیش از جنگ عراق می تواند به ضرر آمریکا تمام شود.
استیون سیمون، یک مقام سابق دولت آمریکا و عضو شورای روابط خارجی این کشور نیز نسبت به عواقب عکس العمل ایران در مقابل حمله آمریکا هشدار داده است.
در عین حال وزیر خارجه کشورمان نیز با تأکید بر اینکه ایران هنوز به دنبال راه حلی دیپلماتیک در مسأله هسته ای خود است اظهار داشته اند: آمریکا باید بداند که در موقعیتی نیست که بتواند بحران دیگری در منطقه ایجاد کند.
روزنامه نیویورک تایمز نیز به نقل از آقای هاشمی رفسنجانی نوشته است که هرگونه حمله آمریکا به ایران باعث بی ثباتی در منطقه خواهد شد.
آقای هاشمی رفسنجانی همچنین در دیدار خود از سوریه گفته است: ایران نمی تواند احتمال حمله آمریکا را نادیده بگیرد، در عین حال این مسأله نه به نفع آمریکا و نه به نفع ایران است.