آفتابنیوز : 
روزنامه دیلی تایمز در این رابطه به نقل از تحلیلگران می نویسد: هر گونه اختلالی در جریان نفت تنها برای بازار جهانی انرژی فاجعه بار نبوده و به کشورهایی چون کویت، قطر، عربستان سعودی و امارات متحده عربی که وابستگی شدیدی به درآمدهای نفتی دارند، ضربه سختی وارد خواهد آورد.
با توجه به اینکه حدود 20 درصد صادرات روزانه نفتی جهان از طریق تنگه هرمز واقع در میان کشور ایران و کشورهای عربی صورت می گیرد و احتمال می رود که ایران بخواهد در صورت تشدید فشارهای سیاسی عبور و مرور از این مسیر را متوقف کند، کارشناسان معتقدند که کشورهای عرب کاملا حق دارند نگران جریان نفتی خود باشند.
در دهمین کنفرانس بین المللی انرژی دو حه پایتخت بحرین که در حال حاضر و یک ماه پیش از اجلاس اوپک برگزار می شود، مساله ایران و امنیت تامین ذخایر از مهم ترین مسائلی خواهد بود که به بحث گذاشته خواهد شد و یازده عضو اوپک از جمله ایران، عربستان، کویت، قطر و امارات روز دوشنبه به گفت و گوهای غیر رسمی خواهند پرداخت.
دیلی تایمز با اشاره به اینکه شورای امینت روز 8 اردیبهشت را آخرین مهلت ایران برای توقف غنی سازی اعلام کرده به این موضوع می پردازد که برخی از کشورهای شورای همکاری خلیج فارس به ایران نشان داده اند که در این رابطه بی طرف خواهند ماند و ایران هم در مقابل تمایل دارد همسایگان خود را از این مساله مطمئن کند که هیچ گونه اهداف خصمانه در قبال آنها ندارد اما کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس به علت روابط سیاسی و امنیتی پیچیده خود با آمریکا نمی توانند دست کم به طور آشکار پیمان عدم تعرض با ایران داشته باشند.
علاوه بر آن از آنجایی که این کشورها کاملا وابسته آمریکا بوده و سایر اعضای ناتو هم در منطقه برای تامین امنیت خلیج فارس که محل عبور تانکرهای نفتی است، حضور دارند، خطوط قرمزی بر سر راه عقد قراردادهای امنیتی میان ایران و اعراب تحت شرایط فعلی به چشم می خورد.
با این اوضاع بحران منطقه از مساله هسته ای ایران و نا آرامی های عراق فراتر رفته و نگرانی هایی میان اعراب در مورد بهره جویی گروه های تروریستی از شرایط وجود دارد و مساله نفت نیز هم چنان درصدر موضوعات منطقه ای و حتی بین المللی قرار دارد.