آفتابنیوز : حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی امروز جمعه در دیدار با اعضاء کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی که در تالار ولایت حرم مطهر رضوی برگزار شد اظهار کرد: امامرضا(ع) به عنوان عالم آلمحمد با صاحبان مذاهب و فرق اسلامی، مکاتب و ادیان مختلف گفتوگو داشتند و به نوعی آن حضرت بنیانگذار گفتوگوی میان ادیان هستند.
وی با بیان اینکه مشهد ظرفیت تبدیل شدن به مرجعیت علمی جهان اسلام را دارد، عنوان کرد: مشهد مقدس به جهت دارا بودن دانشگاههای فرهیخته و حوزه کهن کنار مضجع منور عالم آل محمد(ص) این ظرفیت را دارد که به مرجعیت علمی جهان اسلام تبدیل شود.
رئیسی به جایگاه دولت از منظر اسلام اشاره و بیان کرد: اسلام تنها به دولت هدایتگر معتقد است، نه دولت رفاه، دولت هدایتگر سعادت انسان را در همه ابعاد مد نظر دارد. در چنین دولتی «فرهنگ» موضوع اول است و میتوان تمام مسائل اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی را در پرتوی هدایت اسلامی رقم زد.
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه رفاه باید در پرتو هدایت ایجاد شود، تصریح کرد: برای شکل گرفتن تمدن بشری در پرتو تدین و معنویت هجرت نبی مکرم اسلام(ص) از مکه به مدینه و هجرت امام رضا(ع) از مدینه به مرو با یک مهندسی الهی صورت گرفت.
وی با اشاره به توسعه بارگاه قدس رضوی طی سالیان پس از پیروزی انقلاب اسلامی، ابراز کرد: آنچه سالهای پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در آستانقدس رضوی اتفاق افتاده، در طول تاریخ این آستان بیسابقه بوده و این از برکات نظام اسلامی است.
تولیت آستانقدس رضوی ظرفیتهای موجود در بارگاه مطهر حضرترضا(ع) و آستانقدس رضوی را بسیار عظیم ارزیابی و بیان کرد: اعتقاد ما بر آن است که نه فقط مردم مشهد، که همه مردم ایران اسلامی همسایگان حضرترضا(ع) هستند. برنامهریزیهای آستانقدس نیز تنها مختص مشهد و استان خراسانرضوی نبوده و در اقداماتی که تاکنون صورت گرفته، عملا این جهتگیری آشکار شده است.
رئیسی گفت: آستانقدس رضوی بنا دارد بخشی از عواید موقوفات مناطق محروم را با توجه به نیات واقف در راستای توسعه و کمک به نیازمندان همان مناطق هزینه کند.
عضو هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری بر لزوم اکرام زائران رضوی از مبدأ تا مبدأ تاکید و اظهار کرد: در بخش مربوط به زائر و زائر محوری، ما زائر را فقط در حرم مطهر زائر نمیدانیم بلکه از مبدأ تا مبدأ زائر است و تلاش شده تا تسهیل امر زیارت از مبدأ تا مبدأ باشد.
وی توجه و حمایت از تولید داخلی برای ایجاد کسب و کار مفید و تحرک در بخش اقتصادی کشور را ضروری دانست و تصریح کرد: حمایت از تولید و کارآفرینان لازمه بهبود فضای کسب و کار و رشد اقتصادی کشور است. دولت میتواند با تقویت سیاستهای حمایتی و نظارتی در حوزه تولید و اشتغال بسیاری از گرههای پیش روی کشور را بگشاید.
رئیسی گفت: ابتدای انقلاب احساس مشارکت عمومی در تمام آحاد مردم و مسئولان بهگونهای بود که همه برای حل یک مشکل، خود را مسئول میدانستند، سربلندی در جنگ تحمیلی نمونهای از این احساس مشارکت عمومی بود و امروز نیز راه برونرفت ما از بسیاری معضلات و مشکلات اقتصادی و اجتماعی احیای همان روحیه مشارکت عمومی است.
براي کی دولت رفاه است !
براي مردم دولت هدايت گر!؟
وگرنه کجای دین، آدمی را از رفاه و آسایش و داشتن دارایی و ثروت نهی کرده؟؟؟؟؟؟؟ چه بسا وقتی خداوند متعال حضرت سلیمان را با آنهمه مال و مکنت پیامبر خود قرار می دهد، برای جلوگیری از انحراف فکری و بدعت خطرناک در آیندگان است.
دولت در رفاه است که می تواند مردم را به رفاه و آسایش و در نتیجه، شکر و سپاس از خداوند متعال برساند.
دولتی که برای مردم فقر و فاقه بخواهد و دوستدار آنها فقط در زمان نداری و بیچیزی باشد، آیا غیر از این است که دارایی های خداوند متعال را برای جیب خود می خواهد؟؟؟
... و اگر دین اسلام می فرماید بنده مال و دارایی خود نشوید، یعنی اینکه:
1- اگر زمانی (جنگ، خشکسالی و ...) فقر و نداری پیشآمد کرد، پای از جاده راستی و درستی و تقوی بیرون مگذارید و سنگ به شکمتان ببندید و . . .
2- حتی اگر به واسطه دریافت منصب و سمتی، خود را در برابر انبوهی از ثروت و مکنت دیدید، جاده شرافت و راستی را رها نکنید و همواره خداند قادر متعال را ناظر بر اعمال و رفتار خود بدانید.
چنانچه ملت شریف و مومن ایران اسلامی هم در زمان جنگ تحمیلی نشان دادند که پیرو دین و آیین پاک محمدی(ص) هستند و در شرایط آن زمان، با توکل و اتکال به خداوند متعال از همه چیز خود گذشتند و به یاری و کمک حق تعالی، شاهد پیروزی را در آغوش کشیدند.
حال که اکثریت ملت شریف و مومن ایران اسلامی به فردی مومن، متقی، با خدا، با شرافت، مدیر و مدبر همچون آقای دکتر روحانی رای دادند، همه با هم دست همکاری بدهیم و دولت شریف و خدمتگزارش را یاری کنیم تا به امید و یاری خدای بزرگ، ملت ایران به عزت و افتخار و رفاه و آسایش و سربلندی که لایقش هست، برسد ان شاءالله
(2) افزایش یارانه ( در دوره انتخابات ) و هدایتگری دولت چه تناسبی دارد؟
(3) رفاه جامعه به ترویج آموزه های دینی کمک میکند.
در دنیا با حقوق یک خانواده متوسط ایرانی مقایسه می شود .
این همه که به حقوق ملت تعدی کردید در سال های گذشته توبه کردید؟ که هدایت شوید؟ که بخواهید حالا دیگران را هدایت کنید؟
خفته را خفته کی کند بیدار؟ از کجا معلوم دولت خودش هدایت یافته تر از ملت باشد که حالا بخواهد ملت را هدایت کند؟
دولت در بهترین حالت باید فرهنگ را به دست نخبگان و عالمان مردمی بسپارد و آنها را محترم بدارد. و سازمان های مردم نهاد به همت نخبگان و فرهنگیان جامعه خودشان برنامه ریزی برای ارتقای اخلاق و فرهنگ و ایمان مردم بکنند با نیت خیر و نه برای نزدیک کردنشان به دیدگاه گروه فکری خودشان و جریان کشی سیاسی کاری که شماها در مسجد و احیا و اعتکاف و نماز جمعه و ... می کنید؟ این هدایت است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا سوء استفاده از مجاری اطلاع رسانی و سرمایه های اجتماعی مردم.
چراچهره اسلام رو اینجور نشون میدین؟
شما بامردم مشهد ، کنسرت و کنسول و.... ستیزی دارید . در عمل با بنیان گفتگو و شخصیت های شاخص گفتگو فعال در ایران مخالفید .
ای بابا باز معلوم نیست این اقا و پدرخانم گرام برای مشهد چه خوابی دیدند؟