آفتابنیوز : در پی مصوبه بیست و پنجم تیرماه بانک مرکزی برای حذف صف تقاضای تسهیلات ازدواج, قرار شد این طرح از آغاز مردادماه با همکاری 11 بانک کلید بخورد.
در این طرح بانک های ملی، صادرات، تجارت، ملت، کشاورزی، سپه، مسکن، توسعه تعاون، رفاه کارگران، قرض الحسنه مهر ایران و صندوق قرض الحسنه پارسیان مشارکت دارند؛ زیرا منابع قرض الحسنه آنها بیشتر از دیگر بانک ها و موسسه هاست.
سهم این بانک ها در پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج در مجموع 500 هزار فقره وام است که بیشترین سهمیه به بانک ملی ایران با 90 هزار وام (20 درصد کل سهمیه) و سپس بانک صادرات با 70 هزار فقره اختصاص دارد.
به عبارت دیگر و به گزارش چهارشنبه تارنمای بانک ملی ایران، شبکه بانکی کشور در این طرح 50 هزار میلیارد ریال تسهیلات ازدواج از منابع قرض الحسنه خود می پردازد که سهم بانک ملی ایران بیش از 9 هزار میلیارد ریال است.
بانک ملی در سه روز نخست طرح پرداخت سریع تسهیلات قرض الحسنه ازدواج 2 هزار و 391 فقره از این تسهیلات را پرداخت.
مبلغ این تسهیلات 251 میلیارد و 80 میلیون ریال بود.
بانک مرکزی از بانک ها خواسته است به معرفی یک ضامن بابت هر وام بسنده کنند تا روند پرداخت بیش از پیش تسهیل شود.
شماره های 29954283، 29954256، 29954260 و 29954270 برای پاسخگویی بانک مرکزی به مشکلات متقاضیان دریافت این تسهیلات اختصاص دارد.
** آغاز فروش ارز زیارتی در شعبه های منتخب بانک ملی ایران
فروش ارز زیارتی در شعبه های منتخب بانک ملی ایران آغاز شد.
حاجیان بیت الله الحرام می توانند در حج تمتع امسال 300 دلار ارز زیارتی بگیرند.
متقاضیان برای دریافت ارز مسافرتی باید با در دست داشتن کارت ملی خود به شعبه های منتخب مراجعه کنند.
نام شعبه های منتخب عرضه کننده ارز زیارتی حج در تارنمای بانک ملی به نشانی https://bmi.ir در دسترس است.
** آغاز بازدید عمومی از موزه بانک ملی ایران
بانک ملی ایران زمان بازدید عمومی از موزه بانک را اعلام کرد.
بر این اساس، موزه بانک ملی ایران از شنبه آینده (هفتم مردادماه) برای بازدید به روی همه باز است.
ساعت کار موزه از ساعت 13 تا 17 شنبه تا چهارشنبه هر هفته بجز ایام تعطیل خواهد بود.
به گزارش ایرنا، موزه بانک ملی ایران بیست و یکم تیرماه حضور معاون اول رییس جمهوری در ساختمان قدیم این بانک در خیابان فردوسی تهران گشایش یافت.
ساختمان موزه بانک ملی ایران که پیشتر ساختمان صندوق پس انداز این بانک بود، در سال 1307 خورشیدی در خیابان فردوسی تهران ساخته شد و بیستم آذرماه 1379 به شماره 2930 در آثار ملی ایران به ثبت رسید.
اکنون این ساختمان، به گنجینه ای از آثار و اشیای نفیس و کهن به ویژه گنجینههای بانکداری از سنوات مختلف تاریخی ایران تبدیل شده است و مسکوکاتی از دوره هخامنشیان، ساسانیان و آثار گرانبهای هنری مانند تابلوهای نفیس نقاشی، خط، فرش و... را نگهداری می کند.