آفتابنیوز : در این بیانیه آمده است: امریکا و دیگر دشمنان انقلاب اسلامی می خواهند از راه های مختلف به جمهوری اسلامی ایران ضربه بزنند و برای ایجاد تفرقه در ایران سرمایه گذاری کرده اند. امروز هر گونه اهانت به قومیت ها موجب تفرقه در جامعه و در راستای اهداف دشمنان است.
این بیانیه می افزاید: اسلام برای همه قومیت ها ارزش و اهمیت قائل است و امروز نیز فصل مشترک تمام اقوام و قومیت ها در ایران دفاع از اسلام، ایران و انقلاب اسلامی است.
جامعه اسلامی مهندسین یاد آور شد: آذری زبان ها همواره در طول تاریخ مدافع اسلام، ایران و انقلاب اسلامی بوده و در مقاطع مختلف از کشور در مقابل بیگانگان جانانه دفاع کرده اند.
این بیانیه می افزاید: البته مردم آذربایجان کاملا هوشیار هستند و اجازه نمی دهند عده ای از آب گل آلود ماهی گرفته و آرامش و امنیت کشور را مخدوش کنند که راهپیمایی عظیم مردم تبریز و دیگر شهرهای آذری زبان در دفاع از آرمان های انقلاب اسلامی پاسخ محکم به تفرقه افکنان بود.
در این بیانیه آمده است: اقوام مختلف ایرانی با همزیستی مسالمت آمیز خود و با پیروی از حضرت امام راحل و مقام معظم رهبری اهداف انقلاب اسلامی را پیش برده و در مقابل زیاده خواهی بیگانگان ایستاده اند و اجازه نخواهند داد دشمنان چشم طمع به ایران اسلامی داشته باشند.
این بیانیه می افزاید: در طول هشت سال دفاع مقدس نیز آحاد مردم از قومیت های مختلف در مقابل دشمن ایستاده و پیروز شدند، دشمنی که از طرف همه قدرت های استکباری حمایت می شد و انواع سلاح ها را در اختیار او می گذاشتند ولی رزمندگان اسلام ثابت کردند قدرت ایمان بالاتر از هر سلاحی است.
وحدت و همبستگی ملی مهمترین نیاز امروز کشور جامعه اسلامی مهندسین یادآور شده است: امروز مهمترین نیاز کشور وحدت و همبستگی ملی است.
در این بیانیه همچنین از دستگاه های اطلاعاتی و امنیتی خواسته شده است با اقدامات پیشگیرانه مانع خدشه دار شدن وحدت و امنیت ملی کشور شود.
جامعه اسلامی مهندسین ضمن گرامی داشت یاد و خاطره بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران یادآور شد: امروز راه و اندیشه حضرت امام خمینی(ره) زنده و پویا در ایران اسلامی ادامه می یابد و تا زمانی که این راه ادامه می یابد دشمنان نخواهند توانست اراده خود را بر ملت ایران تحمیل کنند.
چشم انداز بیست ساله
جامعه اسلامی مهندسین در پایان این بیانیه یادآور شده است: جمهوری اسلامی ایران بر اساس سند چشم انداز 20 ساله باید به یک کشور توسعه یافته تبدیل شود و قدرت هایی که می خواهند مانع پیشرفت ایران اسلامی شوند بدانند این راه آغاز شده و متوقف شدنی نیست.
سید حسین طاهری
"مسئوليت روزنامه ايران بر عهده من نيست "
بيان اين مطلب آن هم از زبان وزير محترم ارشاد اسلامي که مسئوليت نظارت بر عملکرد تمام نشريات به طور عام و نظارت بر روزنامه ايران وابسته به خبرگزاري جمهوري اسلامي را به طور خاص بر عهده دارد، آن هم در دولتي اصولگرا جاي بسيار تعجب دارد. چگونه مي شود بخشي از مسئوليت يک وزارتخانه از آن گرفته شود و آن طور که نقل شده است در نهاد رياست جمهوري به کساني سپرده شود که هيچگونه نقش و اختياري در اين راستا ندارند؟!
چند ماه قبل را همه به ياد داريم که براي انتخاب مدير مسئول موسسه ايران، چه مناقشه اي بين وزير محترم ارشاد و مدير عامل خبرگزاري در گرفت و متاسفانه در آن کش و قوس ها، اين وزير ارشاد بود که مجبور به سکوت شد و قسمتي از مسئوليت مسلم خود را ناخواسته واگذار کرد، تمکينی که از شخصيتي چون صفار هرندي چنانچه پاي رئيس محترم جمهور در ميان نبود، امکان نداشت و نهايتا ميوه تلخي به بار آورد که امروز همه شاهديم. هر چند منابع مطلع اظهار داشته اند بزرگواراني چون آقاي سعيدلو معاون اجرايي و دکتر الهام سخنگو و رئيس دفتر رئيس جمهور در تضضيق دايره اختيارات وزير ارشاد در انتخاب مدير مسئول موسسه و روزنامه ايران نقش داشته اند اما اکنون تمام پرسش ها و گلايه ها پيش روي وزير ارشاد قرار گرفته و ايشان است که توسط نمايندگان مجلس و مردم به چالش کشيده مي شود. در اين اتفاق چند جهت قابل توجه وجود دارد:
1- رئيس جمهور محترم و اصول گرا هر چند مسئول صدر تا ذيل عملکرد کابينه و دولت است اما اين مسئوليت باعث نمي شود ايشان رعايت سلسله مراتب را نکرده و دست وزير خود در اداره صحيح و سليم زيرمجموعه اش را ببندد و کار را به جايي بکشاند که در روز مبادا کسي براي پاسخگويي به ملت در صحنه حاضر نباشد، همان گونه که امروز در ارتباط با موضوع کاريکاتور مندرج در روزنامه ايران، تنابنده اي مسئوليت نپذيرفته است.
2- بعضا ديده شده رئيس محترم جمهور در اتخاذ تصميم بدون مشورت با مسئول مستقيم آن، تعجيل مي کنند که نمونه بارز آن را در گشايش دفتر خبرگزاري CNN در تهران که وزارت ارشاد در دفاع از حضرتشان آن را تعطيل اعلام کرده بود، مشاهده کرديم، موضوعي که چنانچه با وزير محترم رايزني مي شد، هم مي توانست انجام شود و هم اين که در جنب خود حقوق متقابل بسياري را براي خبرگزاري
هاي رسمي و غير رسمي خودي محقق نمايد.
3- موضوع صدور مجوز براي ورود زنان به ورزشگاهها که شاهد بوديم با عجله و بدون مطالعه و کار کارشناسي و مشورت با مسئولين مربوطه انجام گرفته که تبعات منفي مديريتي آن را ديديم. تذکر جدي علماي اعلام و مراجع عظيم الشان به رئيس جمهور که منتفي اعلام نمودن آن ابلاغيه را به دنبال داشت و موارد بسيار ديگری که بزرگواران در ستاد دولت بيشتر شاهد و ناظر بر آن بوده اند، از صلابت تصميمات رياست محترم جمهور خواهد کاست که اين در شان يک دولت مردمي نيست.
بي ترديد تکرار موارد مشابه باعث خواهد شد مسئولين و وزراي محترم ضمن سلب مسئوليت از خود، دلسرد شده و نتوانند اقدام لازم در جهت پيشگيري از بحران و همين طور مديريت بحران را انجام دهند.