آفتابنیوز : مهر در ادامه نوشت: علی حسین هاشمپور عصر شنبه در دیدار با بازنشستگان سپاه ناحیه اهر با اشاره به اینکه ایجاد شبهه برعلیه سپاه پاسداران دل پاسداران را میرنجاند، اظهار داشت: دوست و دشمن با ایجاد شبهه در ذهن مردم در خصوص اینکه سپاه پاسداران چرا وارد عرصهی اقتصادی شده است، بر اساس قانون اساسی نهتنها سپاه پاسداران بلکه ارتش نیز میتواند به عرصه اقتصادی ورود پیدا کنند و اگر وارد این عرصه نشوند بایستی محاکمه شوند.
وی افزود: سپاه پاسداران با اینکه به عرصه اقتصادی وارد و بخشی عمدهای مشکلات را حل کرده ولی گاهاً دولت تفنگدار و رقیب بخش خصوصی معرفی میشود و بیشرمانهتر آن سپاه را با چکمه پوشان ارتش رژیم صهیونیستی مقایسه میکنند که نباید از این بابت ناراحت شویم این فعالیتهای سپاه در تمامی عرصهها جزو وظایفمان است.
معاون هماهنگکننده نمایندگی ولیفقیه در سپاه عاشورا بابیان اینکه دشمن از ورود سپاه پاسداران به عرصه اقتصادی نگران است، ادامه داد: کسانی که با هدف ورود به عرصه اقتصادی به سپاه هجمه وارد میکنند نشان دهند که ارتش کدامیک از کشورهای پیشرفته و توسعهیافته به عرصه اقتصادی وارد نشده بهطور مثال همین ارتش آمریکا در سال ۲۰۱۰ بیش از ۳.۵ میلیون شغل ایجاد کرده است.
هاشمپور تأکید کرد: سپاه پاسداران اگر به عرصه اقتصادی و محرومیتزدایی وارد نشود باید محکوم شود و جایز نیست که با اینهمه خدمات بیمنت و بیشائبهای که برای توسعه و آبادانی کشور انجام میدهد مورد هجمه قرار گیرد در حالی که تاکنون موردی نبوده که سپاه به تصمیم خود پروژهای احداث کند.
سپاه پاسداران رقیب بخش خصوصی نیستوی با ذکر اینکه سپاه پاسداران تاکنون بیش از ۲۵۰۰ پروژه مهم در زمینههای عمرانی، صنعت، نفت، پتروشیمی، حمل و نقل، معدن، کشاورزی، غیره در سطح کشور اجرا کرده است، گفت: اینگونه نیست که تمامی پروژهها به سپاه واگذار شود در هر جایی که کار آسان باشد به بخش خصوصی واگذار میشود و در هر جایی که کار بهسختی پیش میرود از سپاه کمک میخواهند.
معاون هماهنگکننده نمایندگی ولیفقیه در سپاه عاشورا اضافه کرد: تاکنون سپاه پاسداران برای بیش از ۱۴۰ هزار نفر شغل ایجاد کرده است، سپاه با وجود اینکه تا به امروز منشأ خیر و برکت بوده و توانسته قدمهای بزرگی برای توسعه کشور بردارد چرا باید با آن به چشم رقیب بخش خصوصی دید.
هاشمپور با تأکید بر اینکه شرکت توتال با اشاره آمریکا از احداث پالایشگاه ستاره خلیجفارس فرار کرد، بیان داشت: چینیها و شرکت توتال که قرار بود پالایشگاه ستاره خلیجفارس را احداث کنند با اشاره آمریکا فرار کردند و در اوایل آغاز به کار دولت یازدهم این پالایشگاه به سپاه واگذار شد که خوشبختانه در این پروژه نیز سپاه سربلند بیرون آمد.
من یک سرهنگ بازنشسته هستم و افتخار میکنم که در جوانی به خیل پاسداران انقلاب اسلامی پیوستم و تا پایان جنگ در دفاع حضور فعال داشتم و افتخار جانبازی در این مسیر را یافتم .
بعد از جنگ به ادامه تحصیل پرداخته و پس از آن افتخارم نیز این است که در عرصه سازندگی نیز از جان مایه گذاشتم ، تا پایان خدمت .
لیکن از قدیم گفته اند حرمت امامزاده را باید متولی اش حفظ کند !
طبق قوانین مصوب و به پیشنهاد مرحوم هاشمی (ریاست جمهور پس از آتش بس ) و تصویب مجلس و موافقت رهبر معظم . ( به لحاظ انبوه ویرانیهای جنگ ، تحریم اقتصادی دشمن و نبود تجهیزات و ماشین آلات در کشور از یک طرف و بیکار شدن کارکنان واحدهای مهندسی رزمم و بدون استفاده ماندن ماشین آلات نیروهای مسلح و جهاد سازندگی ) مقرر گردید تا به پیشنهاد دولت پروژه های عمرانی را به یگانهایی بدهند که ضمن حفظ آمادگی رزمی (در همان حوزه استحفاظیشان ) به نظام در بازسازی کشور اسلامی کمک نمایند . در قبال آن قوه مجریه بعنوان کارفرما موظف شد تا ضمن پرداخت کارکنانی که در این پروژه ها فعالیت میکنند ، مبالغی هم به عنوان هزینه تعمیر و نگهداری ، استهلاک و بکارگیری ماشین آلات به پیمانکار یا همان مهندسی رزم یگان نظامی فعال در هر پروژه پرداخت نماید .
در این میان هم کشور بازسازی میشد و هم مشتی بردهان تحریم کنندگان زده میشد و هم تجهیزان و کارکنان نظامی فعالیت سازنده و تجربیات مفیدی در عرصه های غیر از جنگ و نظامی گری به دست میآوردند .
فقط همین ( بکارگیری تجهیزات و ماشین آلات و پرسنل مرتبط با آن فن !
لیکن برخی از مسئولین رفته رفته به این فکر افتادند تا برای تسریع در انجام پروژه های واگذار شده از شرکت های بخش خصوصی به عنوان پیمانکار دست دوم ، سوم و ... استفاده کنند . خوب مسلم است برای اینکه ته کار چیزی برای پیمانکار اصلی باقی بماند به زیر دستیها کمتر پرداخت میکردند و این رویه ای شد که آهسته آهسته با نفوذ معنوی در وزارت خانه ها و زد و بستهای پشت پرده . عرصه را به بخش خصوصی تنگ کردند و یکه تاز پیمانهای سنگین قرارگاه خاتم گشت .
این در حالی بود که اکثر ماشین آلات و تجهیزات و کارکنان فنی از بخش خصوصی بودند و آن قرارگاه فقط در راس بود و حق واگذاری به پیمانکاران جزء را میگرفت .
خوب ! برادر من . مگر امام راحل ، نفرمود « اول پاسدار خودتان باشید » ؟
اینگونه ما میتوانیم از حلال و حرام بودن رزق و روزی زن و بچه مان پاسداری کنیم ؟
بخش خصوصی هم که از کرات دیگر یا از کشورهای معند نیامده اند . همین عزیزان هم وطن خودمان هستند .
چو ایران نباشد تن من نباد ، بدین مرزو بوم زنده یک تن نباد
دست در دست هم نهیم به مهر ، میهن خویش را کنیم آباد
ایران برای همه ایرانیان است و این نظام هم افتخارش بر پایه احکام الهی و توحیدی است