کد خبر: ۴۷۲۶۲
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۳۸۵ - ۱۰:۴۹

نامه به 100 هزار عضو آیپک برای تحریم ایران

آفتاب‌‌نیوز : به گزارش خبرگزاری رویترز، در نامه ای که برای طرفداران و اعضا این گروه فرستاده شده سران کمیته آیپک درخواست همکاری و کمک مالی آنها برای حمایت از قانون پیشنهادی برای تحریم ایران شده اند. تلاش کمیته آیپک برای تحریم ایران در حالی آغاز شده که جرج بوش، رئیس جمهور آمریکا می گوید حامی حل مناقشه هسته ای ایران از طریق دیپلماسی است و در همین راستا پیشنهاد پیوستن به مذاکرات هسته ای و ارائه مشوق به ایران در صورت تعلیق فعالیت های هسته ای را داده است.

در پیشنهادات ارائه شده به ایران که مورد حمایت کشورهای 1+5 نیز است تنبیهاتی نیز در صورت امتناع ایران از پذیرش مشوق ها در نظر گرفته شده است. پیشنهادات این کشورها سه شنبه گذشته رسما توسط خاویر سولانا، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران ارائه شده است. 

در ادامه گزارش رویترز از اقدام اخیر آیپک برای تحت تاثیر قرار دادن روند تلاش های دیپلماتیک آمده، کمیته یهودیان آمریکایی تقریبا 100 هزار عضو دارد و اعضای آن سالهاست که تلاش می کنند که فعالیت های هسته ای ایران را تهدیدی برای اسرائیل نشان دهند و در همین راستا همواره خواستار تشدید فشارها بر ایران بعلت فعالیت های هسته ای این کشور شده اند. 

آیپک را بیشتر بشناسید(کلیک کنید)

در قسمتی از این نامه که توسط آیپک برای طرفدارانش ارسال شده آمده، محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور ایران بارها و آشکارا از نابودی اسرائیل صحبت کرده، اما آیپک همیشه پشت صحنه تلاش کرده تا از طریق دولت آمریکا رهبران را متوجه آنچه رشد روز افزون تهدیدات ایران خوانده کنند. 

در حالی که سازمانهای زیادی متوجه خطرات ایران شده اند، آیپک تنها سازمانی است که به تنهایی به همراه کنگره آمریکا تلاش می کند تا اقدام موثری علیه فعالیت های هسته ای ایران انجام دهد. در این نامه همچنین خطاب به مخاطبان نوشته شده" ما به کمک شما برای متوقف کردن ایران نیاز داریم.

گروه آیپک که همواره خواستار افزایش فشار دولت آمریکا بر ایران در خصوص فعالیت های هسته ای این کشور بوده، با تغییر موضع سیاستمداران این کشور در خصوص ایران شروع به انتقاد از سیاست های آمریکا کرده است. 

روزنامه آمریکایی واشنگتن پست پیشتر در گزارشی آورده بود، آيپك در گزارش‌هاي خبري و محورهاي مورد بحث كه به حاميانش در كنگره آمریکا ارائه كرده، تصميم‌گيري‌هاي سياسي اخير دولت بوش درباره‌ ايران را خطرناك‌، دردسر ساز ونامناسب خوانده بود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین