آفتابنیوز : اخیرا در فضای مجازی مطلبی به نقل از یکی از خادمان رضوی منتشر شده بود که در آن ادعا شده بود کبوتران حرم امام رضا ماهانه بیش از 800 میلیون تومان و در ایام پرترافیک زیارتی بیش از یک میلیارد تومان برای متولیان حرم سوددهی دارند.
سیدخلیل منبتی افزود: از گذشته های دور، در نزدیکی سقاخانه حرم مطهر، کبوتران جمع می شدند و مردم برای آنها گندم می ریختند لذا دانه ریزی برای کبوتران حرم از گذشته تاکنون در این مکان مقدس رواج داشته است.
وی بیان کرد: با افزایش جمعیت زائران حرم مطهر رضوی، فضایی ویژه دانه ریزی زائران برای کبوتران در نزدیکی بست طبرسی حرم در نظر گرفته شده و زائران گندم را در خارج از حرم خریداری کرده و در آن مکان بخصوص برای کبوتران بر روی زمین می پاشند.
وی تاکید کرد: به هیچ وجه مکانی برای فروش گندم در حرم مطهر رضوی وجود ندارد و مازاد گندم هایی که توسط زائران برای کبوتران بر روی زمین ریخته می شود، توسط خادمان جمع آوری شده و دوباره آن گندم ها برای خود کبوتران مصرف می شود.
معاون اماکن متبرکه و امور زائران آستان قدس رضوی گفت: نذرهای زیادی مانند نذر گندم، نذر گوسفند برای مهمانسرا و... توسط زائران بارگاه منور رضوی انجام می گیرد و آستان قدس نیز براساس ماهیت موقوفات، از محل همین نذور به زائران خدمت رسانی می کند اما اینکه نذر گندم، درآمد میلیاردی نصیب این آستان کند، دروغی بیشتر نیست.
منبتی با بیان اینکه موارد کذب زیادی در خصوص آستان قدس رضوی در فضای مجازی منتشر می شود، گفت: پیش تر نیز شایع شده بود که در حرم مطهر رضوی ثبت نام برای صیغه انجام می گیرد که آستان قدس این مورد را از طریق اداره اطلاعات پیگیری کرد و مشخص شد که منبع این شایعه در خارج از کشور است.
وی بیان کرد: آستان قدس رضوی شایعه کسب درآمد از محل فروش گندم را نیز پیگیری خواهد کرد تا خادمی را که چنین ادعایی کرده، بیابند یا از فردی که به نقل از خادم چنین صحبت هایی را مطرح کرده، بخواهند آن خادم را به آستان قدس رضوی یا رسانه ها معرفی کند.
منبع: ایرنا
اینها به هر ترفند و بهانه (مثل راه رفتن مورچه در .... ) درامد کسب می کنند .
و در مقابل با گزارش کذب از سی سال قبل خدمت بزرگان دین که بنگاهای وابسته به حرم زیان ده و ورشکسته هستند ، هنوز ریالی مالیات نمی دهند و بازرس رسمی نظام را هم به دفاترشان اجازه کنترل دخل و خرج نمی دهند .