پایگاه خبری آفتاب
۱۹ /خرداد /۱۴۰۵
Tuesday 09 June 2026
کد خبر:۱۰۲۶۲۳۵
۰۰:۱۷
۱۴۰۴/۰۹/۱۰

کاراته ایران نایب قهرمان جهان شد

کاراته ایران نایب قهرمان جهان شد
تیم ملی کاراته ایران در مجموع دو بخش مردان و زنان با کسب سه مدال رنگارنگ به مقام نایب قهرمانی رقابت‌های جهانی دست یافت.
۰۰:۱۷
۱۴۰۴/۰۹/۱۰
به گزارش آفتاب نیوز،

رقابت‌های کاراته قهرمانی جهان که از روز پنجشنبه با حضور نمایندگان ۸۷ کشور در قاهره مصر آغاز شد، امشب با برگزاری دیدار‌های رده‌بندی و فینال اوزان مختلف به پایان رسید.

تیم ایران که ۱۰ سهمیه (پنج نفر در بانوان و پنج نفر آقایان) برای حضور در این پیکار‌ها داشت، با طلای تاریخی آتوسا گلشادنژاد، مدال نقره صالح اباذری و برنز سارا بهمنیار به کار خود در این رویداد معتبر پایان داد.

در پایان و در مجموع دو بخش بانوان و آقایان، مصر میزبان این رقابت‌ها با ۳ طلا و یک برنز بر سکوی قهرمانی تکیه زد و به سلطه ژاپن پایان داد.

ایران به همراه ایتالیا، ترکیه و ژاپن مشترکا با کسب یک طلا، یک نقره و یک برنز به مقام نایب قهرمانی رسیدند.

گزارش خطا
برچسب‌ها:
کاراته
ارسال پیام
captcha