آفتابنیوز : «مینوش مقیمی» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به اینکه بیماری سرطان در چهار مرحله سطحبندی شده است، گفت: مردم باید نسبت به این بیماری از آگاهی زیادی برخوردار باشند، چون هر چه در مراحل پائینتر بیماری تشخیص داده شود، شانس بهبود بیشتر میشود.
وی ادامه داد: عملیاتی کردن برنامههای پیشگیری از سرطانها دشوار بوده و زمان زیادی را دربر میگیرد و بر این اساس باید برای تحقق اهداف برنامههای آموزشی اهتمام ویژهای داشت.
مقیمی خاطرنشان کرد: آمارها از افزایش بروز بیمارها بهویژه سرطان حکایت دارد و در این میان تشخیص بهموقع در انجام درمانهای موثر نقش بهسزایی دارد.
وی با اشاره به اینکه سرطان رشد غیرطبیعی و خارج از کنترل قسمتی از یک بافت یا یک عضو بدن است، گفت: این رشد غیرطبیعی موجب میشود سلولها به سرعت و بدون نظم رشد و تکثیر یابند.
رئیس هیئت مدیره انجمن خیریه حمایت از بیماران مبتلا به سرطان، خونریزی غیرطبیعی در هر نقطهای از بدن، پیدایش هر گونه توده سفت سلولی در زیر پوست و زخمی که به آسانی بهبود نمی یابد را از جمله نشانههای این نوع بیماری ذکر کرد.
وی تصریح کرد: سوءهاضمه دائمی، تغییرات در وضعیت خال یا زگیل از قبیل تغییر رنگ، بزرگ شدن، خارش، دردناک شدن و یا خونریزی به مدت طولانی مدت، سرفه، گرفتگی صدا و یا مشکل بلع در مدت زمان زیاد از دیگر نشانههای هشداردهنده بیماری سرطان است.