کد خبر: ۴۷۷۰۸۵
تاریخ انتشار : ۳۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۰

احتمال خاموشی چندماهه پورتوریکوی آمریکا در پی توفان ماریا

مقام‌های محلی پوتوریکو روز پنجشنبه احتمال دادند که در نتیجه شدت خسارت‌های وارد شده به سیستم برق‌رسانی این جزیره، احتمال دارد ماه‌ها خاموشی در انتظار جمعیت نزدیک به سه میلیون و پانصد هزار نفری ساکن آن باشد.
آفتاب‌‌نیوز :
به گزارش ایرنا به نقل از تارنمای خبری ان‌بی‌سی‌نیوز، ماریا را مهیب‌ترین توفانی می‌خوانند که در یک سده گذشته، نواحی تحت مالکیت سیاسی آمریکا را در نوردیده است.
این توفان که در مقیاس سافیر سیمپسون، در شدیدترین درجه (پنج از پنچ) رده‌بندی می‌شد، از روز گذشته (چهارشنبه) به پورتوریکو رسید، خانه‌ها را در هم کوبید و آسیب جدی به سیستم برق‌رسانی این جزیره وارد کرد.
در برخی شهرهای پورتوریکو همچون سان خوان، آب‌گرفتگی شدید در معابر اصلی گزارش شده و تعدادی از خانه‌ها زیر آب رفته است. 
کارمن کروز شهردار این شهر در خصوص شدت خسارت‌های وارد شده به شبکه تلویزیونی ان‌بی‌‌سی گفت: سان خوانی که تا دیروز می‌شناختیم، دیگر وجود ندارد. احتمال می‌دهیم که برق به مدت چهار تا شش ماه قطع باشد.
هم‌اکنون گزارش‌ها از قطعی برق در بسیاری از مناطق پورتوریکو حکایت دارد و احتمال می‌رود که احیای سیستم برق رسانی نیازمند بودجه عظیم و فعالیت چندماهه‌ باشد.
«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا روز پنچشنبه در همین رابطه با اعلام آغاز روند ارزیابی وضعیت پورتوریکو، شدت خسارت‌های وارد شده به این جزیره را عظیم و بی‌سابقه قلمداد کرد. 
ماریا پیش از این با شدتی کم‌‌تر، برخی جزیره‌های دریای کارائیب از جمله باربادوس را در نوردیده و باد و باران‌های شدیدی را در این مناطق موجب شده بود.
شهرهای مختلف آمریکا در هفته‌های گذشته با توفان‌های مهیب و بی‌سابقه مواجه بوده است.
به تازگی توفان ایرما که سرعت آن گاه حتی به 180 مایل (290 کیلومتر) در ساعت می‌رسید، شماری از جزایر کارائیب از جمله بارابودا، سن مارتین و ویرجین را درنوردید، درختان را از جا کند و خانه‌ها و بیمارستان‌ها را ویران کرد. 
ایرما علاوه بر وارد کردن خسارت‌های سنگین موجب شد تا میلیون ها تن از ساکنان ایالت فلوریدای آمریکا ناچار به ترک خانه‌های خود شوند.
پیش از این هم توفان سهمگین دیگری موسوم به هاروی، ایالت تگزاس آمریکا را درهم کوبیده و خسارت‌ها جبران‌ناپذیری از خود به جای گذاشته بود. پیش‌بینی می‌شود جبران این خسارت‌ها نیازمند بودجه‌ای بالغ بر 180 میلیارد دلار باشد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین