آفتابنیوز : علیرضا رحیمی در گفتوگو با ایسنا درباره ائتلاف اصلاح طلبان در انتخابات مجلس یازدهم با معتدلین و مستقلین گفت: ائتلاف در انتخابات موضوع شناخته شده و غریبی نیست. ائتلاف زمانی شکل می گیرد که حداقلهایی از وجوه مشترک به وجود آمده یا طرفین به وجه مشترکی برسند.
وی افزود: قاعدتا زمانی که تعامل به تعبیر عامیانه به بده بستان تبدیل شود، آن ائتلاف پایدار نمیماند. اگر ائتلافی بخواهد پایدار باشد باید مبنای آن وجوه مشترک طرفین قرار گیرد؛ چون در فضای تعامل و بده بستان سیاسی ائتلاف شکننده بوده و تاثیرات منفی و تبعات معکوس به جای خواهد گذاشت.
این نماینده اصلاح طلب مجلس درباره تاثیر تجربه ائتلاف فراکسیون امید در انتخابات مجلس دهم و اقدامات مشترک در مجلس گفت: فراکسیون امید دو تجربه تلخ را در مجلس پشت سر گذاشت. تجربه اول ورود افراد با پرچم اصلاحات و برند امید به مجلس بود که بلافاصله فراکسیون مستقلین را تشکیل داده و با خروج از فراکسیون امید در بسیاری از موارد راه دیگری را در پیش گرفتند.
رحیمی درباره تجربه تلخ دوم فراکسیون امید یادآور شد: فراکسیون امید تلاش کرد تعاملی با فراکسیونهای دیگر در انتخابات هیئت رئیسه مجلس و برخی از موارد قانونگذاری داشته باشد که این تلاش نتیجه روشنی نداشت. این موارد نشان می دهد عملا این ائتلاف نتایج درخشان مورد انتظار جریان اصلاحات را به دنبال نداشته است.
وی در عین حال گفت: قطعا اگر وجه مشترک روشنی برای ائتلاف پیدا شود، می تواند پایدار بماند و در غیر این صورت حتما ائتلاف مبتنی بر بده بستان و یا منافع زودگذر شکننده بوده و خساراتش بیشتر از منافعش خواهد بود.
این عضو هیئت رئیسه فراکسیون امید در جمعبندی گفت: اینکه اصلاح طلبان نخواهند در انتخابات مجلس یازدهم با جریان و گروه دیگری ائتلاف کنند، قابل پیشبینی است اما به طور قاطع نمی توان در مورد آن اظهارنظر کرد.