نائب رئیس مجلس شورای اسلامی ایجاد محدودیتهای جدید برای رئیس دولت اصلاحات را موجب افزایش محبوبیت وی عنوان کرد و گفت: در شرایطی که افکار عمومی جامعه مخالف ادامه حصر است، ایجاد حصر دیگر جای تاسف دارد./برخی شوراها و نهادهایی مثل دادگاه ویژه روحانیت، قانون اساسی و مجلس را دور می زنند و کشور را به سوی خودکامگی سوق میدهند، همان چیزی که برای نابودی آن انقلاب کردیم.
آفتابنیوز : علی مطهری در یادداشتی با عنوان «چرا ایجاد محدودیت» نوشته است: محدودیتهای جدید برای جناب آقای سیدمحمد خاتمی که گفته میشود از سوی دادگاه ویژه روحانیت به ایشان اعلام شده و این خبر توسط نزدیکان وی تایید شده است، گذشته از غیرقانونی بودن آن که یک دادگاه بدون حضور متهم و شنیدن دفاعیات او و احیانا وکیلش و استفاده او از حق اعتراض و تجدیدنظر چگونه چنین حکمی را صادر کرده است، انسان را به فکر وا می دارد که در شرایط امروز جامعه که احتمالا آمریکا تا 10 روز دیگر از برجام خارج میشود و منتظر یک بهانه حقوق بشری است، آیا کسانی که چنین تصمیماتی میگیرند از روی نادانی چنین میکنند یا نقشهای دارند که مثلا زودتر به پایان برجام برسند.
به گزارش
آفتابنیوز؛ به نقل از ایسنا نائب رئیس مجلس شورای اسلامی افزوده است: هر دو حالت مایه تاسف است. در حالی که افکار عمومی جامعه پی در پی علامت میدهد که مخالف ادامه حصر خانگی است، آنها یک حصر دیگر اضافه میکنند و شخصیتی را بدون مستند قانونی از حقوق اجتماعی و شهروندیاش محروم مینمایند.
مطهری نوشته است: ما قانون اساسی خوبی از نظر رعایت حقوق ملت داریم ولی متاسفانه با تصمیمات برخی نهادها که بعضا در قانون اساسی هم وجود ندارند و برای یک نیاز موقت و متناسب با شرایط اوایل انقلاب بوجود آمده بودند، به راحتی اصول متعدد آن زیر پا گذاشته میشود، یعنی نقض غرض. قانون اساسی خوبی نوشتهایم و مجلس هم قوانین عادی خوبی تدوین کرده است، اما برخی شوراها و نهادهایی مثل دادگاه ویژه روحانیت، قانون اساسی و مجلس را دور می زنند و کشور را به سوی خودکامگی سوق میدهند، همان چیزی که برای نابودی آن انقلاب کردیم.
نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی با طرح این پرسش که "علاوه بر این آیا اینها فکر نمیکنند که با این محدودیتها بر محبوبیت آن سید میافزایند؟"، تصریح کرد: اگر ایشان و دو نفری که در حصر خانگی به سر میبرند خطایی کردهاند باید روال قانونی خود را طی کند و تکلیف آن همراه خطاهایی که بخشی از نظام در آن وقایع مرتکب شد در دادگاه علنی صالح روشن شود. اگر این ها در طولانی کردن اعتراضات و در نتیجه بهره برداری دشمن خطا کردهاند، در مقابل مثلا برخی اعضای شورای نگهبان و رئیسجمهور سابق خطاهای فاحش مرتکب شدند. این نمیشود که مردم را برده خود بدانیم و برای آنها دستور حصر و محدودیت صادر کنیم. مجلس در این جا وظیفه سنگینی دارد و باید از حقوق ملت دفاع کند و اساسا فلسفه وجود مجلس جلوگیری از خودکامگیها و دفاع از حقوق ملت است.
شاید گمان میکنند که با مشت آهنین و نمایش قدرت میتوان از بحران اقتصادی عبور کرد .
مثلی هست که میگه "اگر بزرگی بی قانون سیبی از باغی بخورد رعیت درختان سیب را از جا درخواهند آورد" برای همین مواقع است.
بنابراین سران و بزرگان مملکت حتی بیشتر ار عوام ملزم به رعایت قانون هستند.
اجرای صحیح قانون اساسی در هر کشوری ضامن حفظ و بقا و آرامش و امنیت آن کشور است، در عین اینکه کمک بیشتری است به دلاورمردان غیور و شرافتمند نیروی انتظامی ارتش و سپاه و ... که بتوانند با توکل و اتکال به خداوند قادر متعال، با قدرت فزون تری امنیت و آرامش کشور عزیزمان ایران اسلامی را حفاظت و نگهداری کنند.
قانون اساسی کشور عزیزمان ایران اسلامی هم که در زمان امام خمینی (رحمه الله علیه) تنظیم و تدوین و به رای گذاشته شده و از جمله جامع ترین قانون های اسلامی می باشد.
خدا يار وياور شما باد.
زنده باد خاتمى بزرگ رهبر مسلمين جهان
درود بر روحانى