آفتابنیوز : 
فواد سینوره نخست وزیر لبنان گفته است بمباران های روزمره ارتش اسرائیل میلیاردها دلار خسارت به زیر ساخت های اقتصادی کشورش وارد کرده است . سینوره می گوید که اسرائیل می خواهد لبنان را 50 سال به عقب برگردانند.
حملات سنگین اسراییل به اهداف غیر نظامی لبنان در شرایطی ادامه دارد که شورای امنیت سازمان ملل متحد همچنان از اتخاذ واکنشی جدی نسبت به این جنایات خودداری می کند .
جان بولتون سفیر آمریکا در سازمان ملل متحد معتقد است که شورای امنیت نباید همپای حوادث تصمیم گیری کند،به نظر او تصمیم گیری در کانون بحران باعث گستردگی آن و ناامنی می شود.
جان بولتون می گوید شورای امنیت برای تصمیم گیری درباره حمله اسرائیل به لبنان باید منتظر بازگشت هیأت اعزامی سازمان ملل به بیروت و تل آویو باشد.
از سوی دیگر تزیپی لیونی وزیر خارجه اسرائیل پس از دیدار با هیأت اعزامی سازمان ملل متحد در تل آویو گفته است صحبت کردن درباره برقراری آتش بس و استقرار نیروی بین المللی پاسدار صلح زودهنگام است.
به این ترتیب اسرائیل به طور رسمی آتش بس و پایان دادن به بحران را رد کرده است.
وزیر خارجه اسرائیل می گوید بحران کنونی زمانی خاتمه خواهد یافت که دو نظامی اسرائیلی بدون قید و شرط آزاد شوند، حزب الله خلع سلاح شود و ارتش لبنان در مرزهای این کشور مستقر گردد.
به نظر می رسد در سخنان جان بولتون سفیر آمریکا در سازمان ملل و تریپی لیونی یک نکته مشترک و وجود دارد ؛بولتون در گفتگو با الجزیره مانند وزیر خارجه اسراییل تاکید کرد تا زمانی که دو نظامی اسرائیلی آزاد نشود این بحران پایان نخواهد یافت.
تلاش های بین المللی در چارچوب تلاش های بین المللی برای پایان بحران، دومینیک دوویلیان نخست وزیر فرانسه که برای اعلام همدردی و همبستگی با مردم لبنان به کشور سفر کرده، خواستار آتش بس فوری شده است.
نخست وزیر فرانسه می گوید اسرائیل حق دفاع از خود را دارد و اما ما از آنان می خواهیم که خویشتن داری بیشتری از خود نشان دهند.
فنلاند که ریاست دوره ای اتحادیه اروپا را عهده دار است نیز خواستار مشارکت اعضای این اتحادیه در فرستادن نیروهای پاسدار صلح بر لبنان شده است.
کوفی عنان دبیرکل سازمان ملل متحد خواستار آتش بس شده تا در این فرصت یک نیروی بین المللی حافظ صلح تشکیل و در لبنان مستقر شود.
همچنین رومانو پرودی نخست وزیر ایتالیا که برای شرکت درنشست سران گروه 8 به سن پترزبورگ رفته است، خواستار حضور 8 هزار نفر از نیروهای حافظ صلح در مرزهای جنوب لبنان شده است.
بمباران ادامه دارد از بامداد سه شنبه نیروی هوایی اسرائیل در هفتمین روز جنگ به بمباران نقاط مختلف پرداخته و توپخانه و نیروی دریایی این رژیم نیز هدف هایی را زیر آتش گرفتند.
در بمباران یک مرکز امداد و نجات، 9 تن کشته و 30 نفر مجروح شدند.
منابع لبنانی می گویند از دوشنبه شب تا کنون در بمباران های مختلف بیش از 40 نفر کشته شده اند.
بدین ترتیب شمار کشته شدگان لبنان از آغاز جنگ تا به حال به دویست و چهل نفر رسیده است.
منابع اسرائیلی اعلام کرده اند که 24 تن در شهرهای مختلف اسرائیل با آتش حزب الله کشته شده اند.
مرگ 13 عضو یک خانواده لبنانی با ادامه بمباران نقاط مختلف لبنان، نیروی هوایی اسرائیل یک منزل مسکونی در جنوب این کشور را بمباران کرد.
در این بمباران 23 نفر کشته شدند که 13 نفر از آنها اعضای یک خانواده اند.
حیفا و طبریا زیر آتش حزب الله
در پاسخ به بمباران های پی در پی اسرائیل ،نیروهای مقاومت اسلامی، شاخه نظامی حزب الله در بیانیه ای که تلویزیون المنار وابسته به این حزب آن را پخش کرد از موشک باران حیفا و طبریا در اراضی اشغالی خبر دادند. اسرائیلی ها ضمن اعتراف به این حملات، تلفات آن را اعلام نکردند.
چشم انداز مبهم پایان بحرانجنگ در لبنان در حالی هفتمین روز خود را پشت سر گذاشت که با توجه به مواضع سر سختانه دو طرف ،چشم انداز روشنی برای پایان درگیری ها مشاهده نمی شود.
از یک سو حزب الله با تاکید بر حق مشروع خود برای دفاع ،هرگونه پیش شرط ازسوی اسراییل برای آتش بس را رد کرده است .
طرح ایران نیز که توسط منوچهر متکی در دمشق اعلام شد و در آن بر آتش بس و تبادل اسرا به عنوان راهکاری برای خروج از بحران موجود تاکید شده است تاکنون با پاسخ روشنی مواجهه نشده است .
از سوی دیگر مواضع جانبدارانه آمریکا در حمایت از اسراییل که از زبان جان بولتون جاری شد و سخنان وزیر خارجه اسرائیل پس از دیدار با هیأت اعزامی سازمان ملل ،نشان دهنده این است که بحران لبنان آن گونه که در مورد آن سخن رفته است به زودی پایان نخواهد یافت.