آفتابنیوز : 
هشدار پیرامون نحوه عملکرد جهان غرب در پرونده هسته ای ایران و احتمال اتخاذ تصمیماتی سختگیرانه از سوی مجلس شورای اسلامی موضوعی است که پیشتر حتی توسط غلامعلی حداد عادل رئیس مجلس هفتم هم بر زبان آمده بود. محور اصلی تمام این هشدارها آن بود که در صورت تشدید فشارهای جهان غرب بر تهران، مجلس "به وظیفه خود عمل خواهد کرد". تصمیم احتمالی مجلس با آن که غالباً مورد اشاره قرار نمی گرفت اما از سوی برخی اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در قالب راهکارهایی چون "خروج از ان پی تی" یا تقلیل همکاری با آژانس مطرح می شد. اینک سئوال این است: مجلس چه راهکار یا راهکارهایی را در دستور کار بررسی دارد؟
الهام امین زاده عضو کمیسیون امنیت ملی در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی آفتاب گفت: با وجود همراهی های زیاد ایران با جامعه الملل ، آنها راه انحرافی را در پیش گرفته اند. مجلس ایران هم با توجه به منافع ملی و حاکمیتی، چند گزینه را در حال بررسی دارد تا روابط خود را به حد معقول برساند.
نماینده تهران در خصوص راهکارهای جدیدی که کمیسیون امنیت ملی برای مسائل هسته ای ایران در نظر دارد تصریح کرد: ایران بیشترین اجازه بازرسی در قالب معاهده NPT و پادمان را به جامعه بین المللی داده است.
وی اظهار داشت: نهایتاً انتظار ایران این بود با توجه به این اجازه ها که حتی بازرسی از کارگاه های خصوصی مردم نیز انجام شد حداقل پرونده در خود آژانس بررسی شود و تعامل بیشتری صورت گیرد.
عضو کمیسیون امنیت ملی تاکید کرد: به هرحال این گونه بازرسی ها از یک کشور با مسائل حاکمیت و منافع ملی آن کشور تداخل دارد ولی به خاطر اینکه تقاضا از سوی نهاد بین المللی بود ایران برای نشان دادن حسن نیت خود به آنان اجازه بازرسی می داد.
نماینده تهران اضافه کرد، ایران منتظر دو نوع واکنش بود یکی اینکه به خاطر تن دادن به بازرسی ها، با پرونده هسته ای ما به صورت عادی برخورد شود، که اینگونه نشد. دیگر اینکه دولت ها متعهد شده بودند که از نظر فنی، علمی و تکنولوژی به ایران عنوان کشوری که انرژی هسته ای دارد یاری کنند که این کار نیز انجام نشد.
وی اظهار داشت: متاسفانه جامعه بین المللی راه انحرافی در پرونده ایران را در پیش گرفت که دلیل حقوقی نیز برای آن وجود نداشت و با گزارش های البرادعی ،این گفته قابل تایید است.
عضو کمیسیون امنیت ملی تاکید کرد: با توجه به اینکه بازخوردهای منطقی که تا الان انتظار داشتیم را کسب نکردیم لذا دنبال راه حل مناسبی هستیم.
امین زاده با اشاره به اینکه بسیاری از کشورها خود را مقید به همکاری با آژانس نمی کنند گفت: اگر جامعه بین المللی پاسخ مناسبی به عملکرد ایران ندهد و به دنبال کشاندن ایران به ورطه دیگری باشد با توجه به منافع ملی و حاکمیتی راه جدیدی را در پیش خواهیم گرفت.
نماینده تهران در مجلس هفتم افزود: ما در کمیسیون امنیت ملی مجلس چند گزینه همانند خروج از NPT و همکاری با آژانس در حد معقول را در نظر داریم که با بررسی بیشتر آنرا به اجرا در خواهیم آورد.