هرچند طرفين مذاکره از نتيجه آن راضي به نظر مي رسيدند، اما هيات نمايندگي ايران هشدار داد که اگر تا ماه ژوئن ميان ايران و اتحاديه اروپا توافقي حاصل نشود، احتمال دارد ايران بار ديگر برنامه هاي غني سازي اورانيوم را که فعلا به حال تعليق درآورده از سر گيرد، اما مقام هاي اتحاديه اروپا در واکنش ضمن اشاره به اين که آنها در مذاکرات به آن سرعتي حرکت مي کنند که ايران مي خواهد، هشدار داده اند که اگر ايران از تعهدات خود در مورد فعاليت هاي اتميش عدول کند، مذاکرات تجاري ميان طرفين و گفتگوهايي که در کنار آن در زمينه هاي سياسي در جريان است، احتمالا بار ديگر متوقف خواهد شد.
يک مقام ارشد اتحاديه اروپا که نخواست نامش فاش شود، گفته است که هيچگونه شرط خاصي در موافقتنامه پيشين طرفين در نظر گرفته نشده است، اما اين جريان به گفته وي بعدي سياسي دارد و آن اين است که اگر در موضع ايران در مورد غني سازي اورانيوم تغييري اساسي به وجود آيد، اتحاديه اروپا بايد پيامدهاي آن را مد نظر گيرد. قرار است دور مذاکرات تجاري بعدي ميان ايران و اتحاديه اروپا دو ماه ديگر برگزار شود، اما موازي با آن هيات نمايندگي اتحاديه اروپا در زمينه هاي حقوق بشر که در موافقتنامه دو ماه پيش با ايران حذف شده بود، تلاش هاي ايران در مبارزه با تروريسم و کمک به روند صلح در خاورميانه با ايران مذاکره خواهد کرد.
خبرگزاري آلمان مي گويد: مذاکرات ميان ايران و اروپا به روشني با تلاش هاي آمريکا که قصد دارد ايران را در انزوا قرار دهد مغاير است. اروپا به ايران يک پيمان بازرگاني پيشنهاد مي کند و همراه آن وعده مي دهد که با ايران از نظر اقتصادي و مالي همکاري کرده و به مدرنيزه کردن بخش بازرگاني جمهوري اسلامي کمک کند.
بنيتو فررو ولدنر، کميسر روابط خارجي اتحاديه اروپا مي گويد: ايران تا جايي که جامعه بين الملل را مطمئن کند که فعاليت هاي هسته ايش جنبه نظامي ندارد، مي تواند به آينده روابطي گرم با اتحاديه اروپا با خوشبيني بنگرد. از اين گذشته مقام هاي اروپايي مي گويند: اين امر عليرغم تمايل آمريکا مي تواند به ايران براي پيوستن به سازمان تجارت جهاني نيز کمک کند. بنا به اين گزارش توافق با اروپا ايران را ترغيب خواهد کرد که خود را به ويژه با مقررات سازمان تجارت جهاني در زمينه هاي توليدهاي فکري و فرهنگي و حق مولف، توزيع کالا و استانداردهاي بهداشتي و ايمني تطبيق دهد.