آفتابنیوز : 
اهميت اين حركت اعتراضي زماني افزايش یافت كه اين 40 عضو حزب كارگر به حزب رقيب يعني ليبرالدموكراتهاي مخالف جنگ پيوستند. ليبرالدموكراتها در سالهاي اخير، به ويژه پس از مخالفت شديد با ورود بريتانيا به جنگهاي عراق و افغانستان و همراهي با بوش، موفق شدهاند خود را از انزواي سياسي خارج كرده و تبديل به حزبي قدرتمند و رقيبي جدي براي محافظهكاران و كارگرها شوند.
حزب كارگر در ماههاي اخير دوران دشواري را پشت سر گذاشته است. سقوط محبوبيت اين حزب به 31 درصد كه از سال 1982 تاكنون سابقه نداشته است، از نگاه تحليلگران تنها به نارضايتي مردم از عملكرد اين حزب در رويكرد آنها به سمت محافظهكاران محدود نميشود. محافظهكاران انگليسي هرچند با 41 درصد محبوبيت بهترين اوقات خود در دو دهه اخير را پشت سر ميگذارند اما عامل اصلي كاهش محبوبيت حزب كارگر را بايد در ضعف ديپلماسي دولت بلر جست كه امكان پاگيري ليبرالدموكراتهاي مخالف جنگ را فراهم آورده است. به باور تحليلگران، بخش عمدهاي از آراي 20درصدي ليبرالدموكراتها ناشي از ريزش آراي هواداران حزب كارگر است. به عبارت ديگر سبد ليبرالدموكراتها اكنون انباشته از آراي مخالفان جنگي است كه قبلا در صف حاميان دولت كارگري قرار داشتند.
حضور 40 نماينده حزب كارگر در جمع ليبرالدموكراتها در شرايطي كه اكثر آنها از مناطق جنوبي انگلستان، به ويژه منطقه دربي ميآيند از يك جهت ديگر نيز حائز اهميت بسيار است.
منطقه دربي محل تجمع مسلماناني است كه عموما در صف هواداران حزب كارگر قرار داشتهاند. استعفاي نمايندگان اين حزب و پيوستن آنها به ليبرالدموكراتها ميتواند انبوه آراي مسلمانان ساكن انگلستان را نيز از سبد حزب چپگراي كارگر كه تحت رهبري بلر سالهاست از سياستهاي چپگرايانه خود فاصله گرفته و رويكردي متمايل به راست را برگزيده است، خارج كند.
اين رويداد نادر اما با استقبال گرم سران حزب ليبرالدموكراتها روبهرو شده است. سر منزيس كمپبل رهبر حزب ميگويد: موضع دولت در مورد بحران خاورميانه و عراق خشم بسياري از شهروندان بريتانيايي و حتي اعضاي حزب حاكم را هم برانگيخته است. ما ورود اين افراد را به حزب خوشامد ميگوييم و مطمئن هستيم با افزايش رويكرد مردم به حزب قادر خواهيم بود در آيندهاي نزديك بريتانيايي مستقل و منصف بسازيم.