آفتابنیوز : 
وی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی آفتاب، افزود: «آقای کروبی جزو معدود کاندیداهایی بود که با حمایتهای بخش خصوصی در انتخابات گذشته حاضر شد. ایشان در ایام انتخابات گذشته هیچ مسئولیتی در قوای مقننه و مجریه، سپاه و بسیج، شهرداری و بنیاد مستضعفان یا بنیاد شهید و سایر دستگاهها نداشت بنابراین، هیچ امکانی برای استفاده از بیتالمال برای ایشان وجود نداشت».
به گفته منتجبنیا، ستادهای انتخاباتی کروبی به وسیله «کمکهای مردمی» و یا «استقراض از بانکها» اداره میشدند تا جایی که هنوز هم بازپرداخت وامهای اخذ شده به پایان نرسیده است.
وی تصریح کرد: «اگر آقای کروبی به منابع بیت المال وصل بودند، جای صحبت وجود داشت اما نه شخصیت ایشان بدینگونه است و نه ایشان امکان استفاده از امکانات بیتالمال را داشت».
مسئول کمیته روحانیون ستاد انتخاباتی کروبی یکی دیگر از ویژگیهای مثبت این ستادها را «دقت نظر و صرفهجویی در هزینههای مالی» دانست و افزود: «پرداختهای ستاد آقای کروبی به اعضای خود یک دهم دیگر ستادهای انتخاباتی نبود».
منتجبنیا گفت: «در هر صورت ما این طرح را مثبت میدانیم به شرط اینکه ابعاد آن قانونی، دقیق، منصفانه و همه جانبه باشد و مجریان آن هم ریگی به کفش نداشته باشند و با رعایت انصاف در جهت سلامت نظام تلاش کنند».
قائم مقام حزب اعتماد ملی تصریح کرد: «این کار اگر به صورت صحیح، غیر گزینشی و بیطرفانه انجام شود، بسیار خوب و مبارک است زیرا منبع هزینههای سنگینی که برخی از کاندیدا متحمل میشدند، مشخص میشود اما اگر بخواهد به سیاق طرحهای قبلی عمل شود بر مشکلات خواهد افزود».
به گفته وی، طرح تحقیق و تفحص در قانون اساسی مربوط به نهادهای حکومتی و ارگانهای دولتی مانند مجلس، قوه قضائیه، دولت، شهرداری و . . . است و برای تحقیق و تفحص از بخش خصوصی این طرح باید به قانون تبدیل شود.
منتجبنیا در پایان تاکید کرد: «اجرای صحیح این طرح به دقت آن و سپس اجرای قاطعانه و منصفانه آن بستگی دارد».