آفتابنیوز : 
نسل جديد محافظه کاران با در پيش گرفتن ادبياتي متفاوت – حتي از ادبيات سالهاي جنگ- قصد دارند تمامي دستاوردهاي دولت هاي سازندگي و اصلاحات را يک شبه بر باد دهند تا اقتدار خود را به رخ همگان بکشند.
نکته تأسف انگيز اين است که مجلس شوراي اسلامي در يک اقدام شتاب زده و احساسي مشکلات ايران را با آمريکا و اروپا آن هم با شعارهاي مرگ آلود به صحن علني کشاند تا دنيا يک بار ديگر به اين نتيجه برسد که ايران، الفباي ديپلماسي را بلد نيست.
مجلس که پيش از اين دخالت در امور پزشکي و مهندسي را "جرم" ناميده و دستور مجازات افراد خاطي را صادر کرده در يک حرکت اعجاب انگيز در امر تخصصي انرژي هسته اي دخالت کرده است.
شعار جديد "مرگ بر اروپا" آن هم در صحن پارلمان مي تواند به تشديد تنش هاي بين المللي ايران اضافه کند. به نظر مي رسد آرايش نهايي انتخابات نهم به مذاق اصولگرايان خوش نيامده است و احساس خطر سقوط، آنان را به عرصه مجادلات اين چنيني کشانده است. دخالت غير کارشناسانه مجلس و از سرگيري روند غني سازي تمامي تمهيدات گروه کارشناسي مذاکره کننده را به شکست مي کشاند.
اين تاکتيک اشتباه در خوش بينانه حالت ممکن سرنوشتي نظير کره شمالي را براي ما رقم خواهد زد و ايران را به منزوي ترين کشور جهان بدل خواهد کرد.
در اين ميان نقش مجمع تشخيص مصلحت نظام در حفظ حيثيت ايران، بسيار جدي و غير قابل انکار است. هاشمي رفسنجاني به خوبي مي داند که اين حرکت هاي تبليغي و شايد نمادين تا چه اندازه مي تواند مملکت را به قهقرا ببرد و با آبروي نظام بازي کند.
اروپا تا کنون صبوري کرده است تا از نظر نهايي نظام باخبر شود آنگاه راهي براي ادامه مسير پيدا کند. سکوت مجمع تشخيص مصلحت نظام در برابر پروژه عبور از قانون مي تواند خطرناک تر از بمب اتم باشد. هر چند اين خطر به نوعي منتفي است و هيچ کس چنين سکوتي را از سردار سازندگي باور ندارد