آفتابنیوز : وی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی آفتاب، افزود: «اندیشههای افراطیون مانند نافرمانی مدنی، خروج از نظام و تعبیرات مقام معظم رهبری درباره زمینهسازی آمریکا برای انجام کودتای یلتسینی در ایران که در واکنش به این اندیشهها مطرح شد، موضوعی نیستند که بتوان آنها را پنهان کرد». شاکری گفت: «این اندیشههای افراطی از خارج از کشور هدایت و در داخل کشور بیان میشد».
مسئول کمیته سیاسی جمعیت ایثارگران برخوردهای جناح دوم خرداد قبل از ایام انتخابات گذشته را با اندیشههای انقلاب، «خشن» خواند و تصریح کرد: «نامهای که برخی از نمایندگان مجلس ششم به مقام معظم رهبری نوشتند و از ایشان خواستند تا جام زهر را بنوشند یا تعابیر زشتی که در متن استعفانامه بهزاد نبوی در مجلس ششم درباره رهبر معظم انقلاب به کار رفته بود، از این دسته رفتارهای خشن بودند».
وی در عین حال فضای انتخابات نهم ریاست جمهوری را به دلیل «تدابیری که مقام معظم رهبری به کار بردند»، فضایی «آرام» دانست و با اشاره تلویحی به «مصطفی معین» کاندیدای اصلاحطلبان در انتخابات ریاست جمهوری نهم، افزود: «هر چند با رد صلاحیت کاندیدای افراطیون توسط شورای نگهبان، این عده قصد خراب کردن فضا را داشتند اما با تدبیر مقام رهبری و تأیید مجدد صلاحیتشان، در یک انتخابات کاملاً آزاد، ناکام شدند».
شاکری در پاسخ به این پرسش که «آیا تعبیر کودتاچیانی که در انتخابات ناکام شدند را شامل کاندیداهای جناح راست مانند قالیباف یا لاریجانی نمیداند؟» اظهار داشت: «منظور آیتالله خاتمی، جریان فکری بود که از نافرمانی مدنی و خروج از نظام دم میزند».
وی که تشکل متبوعش از حامیان «محمدباقر قالیباف» در انتخابات گذشته بود، خاطرنشان کرد: «این جریان که از بیرون آغاز میشود و به داخل میآید، افراطیونی هستند که اصلاحات در چارچوب قانون اساسی را نمیخواهند».
شاکری «بخشی از جناح دوم خرداد» که آنها را «نیروهای عقلایی» نامید «متفاوت» با افراطیون خواند و گفت: «تعبیر کودتاچیان مناسب افراطیونی است که اصلاحات را خارج از چارچوب نظام میخواستند و دنبال میکردند».