آفتابنیوز : به گزارش آسوشیتدپرس، اگرچه کرزای مشرف را دوست و برادر خود خطاب کرده ولی آنها در مورد چگونگی مقابله با بنیادگرایان طالبان در طول مرزهای طولانی که با هم دارند، دچار اختلافات شدیدی هستند و در این مهمانی شام بوش نقش میانجی را ایفا خواهد کرد.
بوش به شوخی گفته است که من در این ضیافت رفتارهای متقابل و «زبان بدن» آن دو را مورد بررسی قرار خواهم داد تا بفهمم که شدت تیرگی روابط آنها تا چه حد است. مقامات افغانستان مدعی هستند که پاکستان به نیروهای القاعده و طالبان در این کشور پناه میدهد و آنها از این طریق به حملات خود به افغانستان ادامه میدهند.
در واکنش به این اتهامات پاکستان تقریبا در حال آماده شدن برای جنگ بود و آمریکا قصد دارد با میانجیگری خود از تشدید این اختلافات جلوگیری کند.
تلاش آمریکا برای میانجی گری بین این دو کشور در حالی صورت می گیرد که در ماه جاری خشونت در افغانستان شدیدتر شده است و اخیرا چند مقام دولتی این کشور نیز ترور شدند.
اختلاف عمده این دوهمسایه در مورد محل اختفای ملا عمر رهبر طالبان و اسامه بن لادن رهبر القاعده است. کرزای گفته است که ملا عمر مطمئنا در پاکستان است و مشرف نیز اصرار دارد که او در افغانستان است.
در مورد بن لادن هم کرزای گفته است اگر من بگویم او در پاکستان است،دوستم پرزیدنت مشرف از من عصبانی می شود اما درعین حال نمی توانم بگویم او در افغانستان است زیرا این مساله نیز صحت ندارد.
بوش روز سه شنبه در راستای تلاش برای کاهش تنش بین این دو رهبر گفته بود پرزیدنت کرزای و مشرف هر دو می خواهند که بن لادن به دست عدالت سپرده شود و خواست ما نیز همین است.