کد خبر: ۵۱۶۸۰۳
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۹

جمشید مشایخی این روزها چه دغدغه‌ای دارد؟

جمشید مشایخی با بیان اینکه هنوز بهبودی کاملی از نظر وضعیت جسمانی پیدا نکرده است، از ایجاد یک موسسه برای حمایت از هنرمندانی که در تمام رشته‌های هنری فعالیت می‌کنند خبر داد و همچنین گفت: تنها دغدغه من وضعیت زندگی و کار بچه‌های تئاتری است و آرزو می‌کنم که آن‌ها مشکلی نداشته باشند.
آفتاب‌‌نیوز :
این هنرمند پیشکسوت تئاتر و سینما که در چند ماه اخیر به دلیل مشکلات جسمانی چندین مرتبه به بیمارستان مراجعه کرده و تحت درمان و عمل جراحی قرار گرفته است، در گفت‌وگویی با ایسنا درباره وضعیت جسمانی و حال عمومی‌اش گفت: هنوز بهبودی کامل پیدا نکردم و در حال ساختن با این شرایط هستم. من هر بار برای یک بیماری به بیمارستان رفتم. یک بار که برای سنگ کلیه رفته بودم گفتند که قلبم هم ناراحت است و بعد هم مشکلات ریه، دستگاه گوارشم مطرح شد.

مشایخی که امسال پیام روز ملی تئاتر را نوشته است در این‌باره توضیح داد: تئاتر ما ریشه در مراسم مذهبی ما دارد و درواقع تئاتر ما از همین رسومات نشأت گرفته است. اکنون بهترین بازیگران ما در تئاتر هستند و این در حالی است که هنرمندان تئاتری کشورمان درآمدهای بسیار ناچیزی دارند و امیدوارم شرایطی پیش بیاید که آن‌ها به حقشان برسند و این تفکر همه‌ آن‌هاست که نمی‌خواهند ثروتمند شوند بلکه فقط می‌خواهند زندگی کنند.

این هنرمند پیشکسوت ادامه داد: امروز به راحتی می‌شود یک نفر را از خیابان پیدا کرد، جلوی دوربین برد و از او تصویر گرفت اما نمی‌شود همان شخص را روی صحنه تئاتر بُرد، زیرا هنرمند تئاتری زحمت کشیده و خون دل خورده است تا بتواند روی صحنه هنرنمایی کند.

او با تأکید بر اینکه هنرمندان تئاتر به خاطر هنرشان است که زیبا جلوه می‌کنند، اظهار کرد: امروزه هنرمندان با رفتن روی جلد مجلات و همچنین بیلبوردهای خیابانی سعی به نشان دادن خودشان دارند و از حقیقت هنر دورشده‌اند اما کسانی مثل خانم فاطمه معتمدآریا که یکی از برجسته‌ترین هنرمندان ماست به خاطر هنر و توانایی‌اش است که زیباست.

مشایخی درباره برنامه‌اش برای سال جدید گفت: از قبل برنامه‌ای برای حضور در فیلم یا سریالی را ندارم اما قرار است که با همکاری با یکی از دوستانمان، موسسه‌ای را تشکیل دهیم و از بچه‌هایی که در تمام رشته‌های هنری فعالیت می‌کنند و شاید به نوعی به آن‌ها ظلم شده است دعوت کنیم، آن‌ها را دور هم جمع کنیم و در نهایت بتوانیم کارهای مفیدی برایشان انجام دهیم و از آن‌ها حمایت کنیم. قرار است در هفته آینده قرارداد این کار بسته شود.

این هنرمند پیشکسوت در پایان صحبت‌های خود درباره دغدغه شخصی‌اش، گفت:  من دیگر در سن 84 سالگی چیزی برای خودم نمی‌خواهم و عمرم را کرده‌ام. من میلیون‌ها نوه و فرزند دارم که خیلی از آن‌ها در حوزه هنر فعالیت می‌کنند و تنها دغدغه من وضعیت زندگی و کار آن‌هاست و دلم برایشان می‌سوزد. آرزوی من این است که آن‌ها مشکلی نداشته باشند.

جمشید مشایخی در چند وقت اخیر، چندین بار به دلیل عمل جراحی در بیمارستان بستری شده بود و دوران نقاهت طولانی را پشت سر گذاشت و آخرین بار هم 15 اسفند ماه  به دلیل آلودگی هوا و مشکلات ریه در بیمارستان بستری شد.

او از ماندگارترین چهره‌های عرصه بازیگری و متولد ۶ آذر ۱۳۱۳ در تهران است. از سال ۱۳۳۶ با نمایش «وظیفه پزشک» فعالیت بازیگری‌اش را آغاز کرد و با فیلم کوتاه «جلد مار» در سال ۴۲ مقابل دوربین رفت، دو سال بعد با فیلم «خشت و آینه» وارد سینما شد.

این هنرمند تا به امروز ایفاگر نقش‌های زیادی بوده است که از جمله آن‌ها می‌توان به فیلم‌های «گاو»، «قیصر»، «شازده احتجاب»، «سوته‌دلان»، «خانه عنکبوت»، «کمال‌الملک»، «گل‌های داودی»، «آوار»، «پدربزرگ»، «طلسم»، «سرب»، «روز واقعه»، «خانه روی آب»، «یک بوس کوچولو»، «جرم» و «سیزده۵۹» و مجموعه‌های «هزاردستان»، «داستان‌های مولوی»، «سلطان صاحبقران»، «امام علی(ع)»، «پهلوانان نمی‌میرند» و «ستایش» اشاره کرد.

منبع: ایسنا
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین