آفتابنیوز : استاد حوزه علميه قم گفت: حمايت نكردن از مفسدان سياسي و اقتصادي جهاد كبير است.
آيت الله عبدالله جوادي آملي در درس اخلاق هفتگي خود با تفسير سي امين جمله حكيمانه نهج البلاغه گفت: در اين جمله از امير مومنان(ع) در مورد ايمان سوال شده است و ايشان ايمان را «صبر، يقين، عدل و جهاد» توصيف كردند.
وي با اشاره به معناي جهاد از ديدگاه امام علي(ع) اظهار داشت: حضرت علي (ع) جهاد را «امر به معروف و نهي از منكر، صدق و راستي در معركه نبرد و كينه و دشمني با فاسقان» توصيف كرده اند.
وي به امر به معروف و نهي از منكر اشاره كرد و آن را غير از تعليم، ارشاد و تنبيه دانست و عنوان داشت: شخصي كه عالماً، عامداً و بدون عذر گناه مي كند را بايد امر به معروف كرد، زيرا بر اساس آيات قرآن كريم بعضي از مومنان بر ديگر مومنان ولايت دارند؛ حال اگر امر به معروف شونده به آمر به معروف اعتنا نكرد دو گناه مرتكب شده است؛ يكي اين كه به تكليف خود عمل نكرده و ديگري آن كه به امر ولي خود بي توجهي كرده است.
آيت الله جوادي آملي در ادامه با بيان اين كه امر به معروف و نهي از منكر زير مجموعه ولايت است، ابراز كرد: اين ارزش ديني مراحلي دارد كه نخستين آن انزجار قلبي و دومين آن انزجار جوارحي است؛ بر اين اساس اگر زنان نسبت به فرد بي حجاب يا بدحجابي انزجار جوارحي نشان دهند، بي ترديد آن فرد پس از مشاهده اين كه عموم مردم از رفتار او انزجار دارند، بي ترديد تغيير رويه خواهد داد.
به گزارش خبرگزاري رسا، استاد برجسته درس خارج حوزه علميه قم در خاتمه با تاكيد بر اين كه حمايت نكردن از تبهكاران و رشوه گيران و مفسدان سياسي و اقتصادي يكي از شعبه هاي جهاد كبير است، عنوان كرد: اگر شخصي به همه مباني ايمان عمل كند، خداوند او را در هر كجا كه نياز به كمك داشت، ياري خواهد كرد.