کد خبر: ۵۲۵۱۱
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۸۵ - ۱۸:۵۵
احمدی‌نژاد در جمع ائمه جماعات تهران

رانت‌خواری‌ها را یکی یکی اعلام می‌کنیم

آفتاب‌‌نیوز : احمدی‌نژاد افزود: در حال حاضر علمای ما تحت فشار هستند و در حالی كه علما تحت فشار هستند، عده‌ای می‌روند و فساد می‌كنند و این فسادشان به نام علما نوشته می‌شود.

رئیس جمهور ادامه داد: سخت‌ترین مرحله در برپایی نظام اسلامی، ایجاد عدالت است. وقتی اسم عدالت می‌آید عده‌ زیادی از برپایی عدالت استقبال می‌كنند ولی وقتی عدالت می‌خواهد در مورد آن‌ها نیز اجرا شود این عده مخالفت می‌كنند و در راستای ایجاد عدالت واقعی سر و صدا می‌كنند.

احمدی‌نژاد گفت: بخشی از برپایی عدالت شامل برخورد با مفاسد اقتصادی است. من در این‌جا لازم می‌دانم كه یك نمونه از رانت‌خواری و سوءاستفاده‌ی عده‌ای از افراد را بیان كنم؛ یك عده‌ای آمده بودند و به نام تاسیس یك موسسه‌ فرهنگی از دولت پولی نزدیك به 500 میلیارد تومان گرفته و یك مكانی را خریده و روی آن اسم یك موسسه‌ فرهنگی را گذاشته بودند. ولی همین افراد وقتی متوجه شدند كه ممكن است دولت عوض شود و دولت جدیدی سر كار بیاید، این موسسه‌ فرهنگی را به نام خود كردند. این‌ها ادعا می‌كردند كه با این پول می‌خواهند كار فرهنگی بكنند؛ در صورتی كه كار آن‌ها ضدفرهنگی بود و هیچ ربطی به فرهنگ نداشت. آن‌ها از پول بیت‌المال سوءاستفاده كردند. آنها با پول خود ایمان‌كشی كردند.

رییس‌جمهور گفت: دولت مصمم است كه پول‌هایی كه این‌گونه از بیت‌المال خارج شده و عده‌ای از آن سوء استفاده می‌كنند را هرچه زودتر به مردم و به خزانه برگرداند. در حال حاضر عده‌ای در این راستا سر و صدا می‌كنند، داد و بیداد می‌كنند ولی دولت در برابر این سر و صداها تسلیم نمی‌شود. در حال حاضر خواست تك تك شما برپایی عدالت و مبارزه با این رانت‌خواران است.

رییس‌جمهور گفت: سعی داریم و تلاش می‌كنیم كه با این افراد برخورد كنیم و قرار شده كه یكی یكی این رانت‌خواری‌ها و فسادها اعلام شود. 

احمدی‌نژاد در بخش دیگری از سخنانش گفت: درصدد هستیم كه بانكداری‌مان را به بانكداری اسلامی تبدیل كنیم و انشاءالله در آینده شاهد تحقق این امر خواهیم بود.

احمدی‌نژاد ادامه داد: البته در این راستا مقاومت‌هایی وجود دارد و عده‌ای در این ارتباط تحلیل‌هایی ارایه می‌دهند كه چندان درست نیست. ببیند! ما سود بانكی را پایین آوردیم و معتقدیم كاهش سود بانكی باعث كاهش تورم می‌شود، ولی عده‌ای می‌گویند كاهش سود بانكی، ضد تولید است و نباید سود بانكی را این‌چنین پایین آورد. آن‌ها می‌گویند كاهش سود بانكی باعث می‌شود كه تورم بالا برود؛ در صورتی كه ما این تحلیل را قبول نداریم.

رییس‌جمهور گفت: یكی دیگر از تصمیمات دولت، اصلاح ساختار اداری است.

وی با بیان این‌كه عدالت باید در عرصه‌ عمومی جامعه تبدیل به یك فرهنگ شود، گفت: برای اجرای عدالت و تحقق آن احتیاج به بازرسی داریم و باید مردم را در این ارتباط آگاه كنیم. باید سیستم اداری خود را اصلاح كنیم و به وسیله‌ امر به معروف و نهی از منكر می‌توان امر نظارت را گسترش داد و سیستم اداری را اصلاح كرد. 

رییس‌جمهور از علما خواست كه ایرادات خود از دولت را بیان كنند و گفت: شما هرجا می‌بینید كه خطایی صورت گرفته، آن خطا را به ما اعلام كنید و بگویید فلان جا خطا صورت گرفته است. ما ناراحت و نگران نمی‌شویم. ما استقبال می‌كنیم كه یك روحانی عالی‌قدر بیاید نامه بنویسد و بگوید فلان جا تخلف صورت گرفته و جرم شده است.

محمود احمدی‌نژاد بخش دیگری از سخنان خود را به مساله‌ گرانی و تورم اختصاص داد و گفت: در سال 82 و 83 میانگین تورم 15 درصد بوده ولی در سال 84 و 85 میانگین تورم به 9/10 رسیده است. البته من قبول دارم كه بعضی از كالاها گران شده است و ما مشكل اداری داریم. باید آن را برطرف كنیم ولی بعضی از كالاها نیز مثل آهن بر اثر نوسانات قیمت جهانی افزایش پیدا كرده است. قیمت آهن در بازار جهانی افزایش پیدا كرده و ما وقتی می‌خواهیم آن را وارد كنیم، حتی اگر عوارض نیز نگیریم قیمت آن در بازار جهانی افزایش پیدا كرده است.

وی در مورد گرانی مرغ نیز گفت: دولت می‌دانست كه با توجه به شیوع آنفلوانزای مرغی در برخی از نواحی در شهریور و مهرماه با كمبود مرغ مواجه می‌شود و در این ارتباط تصمیم به وارد كردن مرغ گرفت و پیش‌بینی‌های لازم را برای كنترل قیمت بازار انجام داده بود. متاسفانه در برابر رفتار دولت عملیاتی سازماندهی شده بود؛ آمدند و گفتند مرغی كه وارد شده میكروبی و دارای مشكل است. تاریخ مصرف گذشته است و این‌طور شد كه مرغ 1350 تومان در بازار خریدار نداشت و در جاهای دیگر ما شاهد صف طویل مرغ بودیم.

رییس‌جمهور گفت: هیچ‌گاه این دولت نگفته كه در طول یك سال تورم را صفر می‌كند. ما تورم را از 15 درصد به 9/10 رسانیم و آن را كاهش دادیم. مگر می‌شود كه از دولت انتظار داشت در طول یك سال تورم را به صفر برساند. ما سعی می‌كنیم تورم را كاهش دهیم و آن را یك رقمی كنیم.

احمدی‌نژاد با بیان این‌كه ما در بازار شاهد سه نوع گرانی هستیم گفت: یكی از انواع گرانی، القائی است كه در این نوع گرانی، عده‌ای می‌آیند و به صورت سازمان‌یافته تبلیغ گرانی می‌كنند و می‌گویند فلان چیز گران شده است. نوع دیگر گرانی دروغ و كذب است كه ما بعضا دیدیم در مورد قیمت بعضی از كالاها در رسانه‌ها و برخی از مطبوعات به صورت نادرست قیمت كالا را می‌نوشتند. مثلا قیمت كالایی كه مردم چندان به آن احتیاج نداشتند را به صورت نادرست بیان می‌كردند و مردم نیز چون آن كالا را نمی‌خریدند، نمی‌رفتند قیمت واقعی آن كالا را جویا شوند.

احمدی‌نژاد با بیان این‌كه دولت نهم سعی كرده جلوی ریخت و پاش‌ها را بگیرد، گفت: ما تا كنون جلوی 700 میلیارد تومان ریخت و پاش را گرفته و آن را به خزانه بازگردانده‌ایم. مثلا در همین نهاد ریاست جمهوری ما دیدیم كه قبض‌های متعدد تلفن می‌آید و بعد از آن تحقیق كردیم و دیدیم 500 تلفن سیار وجود دارد كه حتی عده‌ای از چندین سال قبل در دست‌شان بوده و اكنون نیز در بازار مشغول به كار هستند و در نهاد نیستند ولی قبض تلفن‌های آن‌ها به حساب دولت نوشته می‌شد. یا ماشین‌های زیادی دست افراد بود. افرادی آمده بودند 7-8 سال پیش در عرصه‌ مدیریت بودند و چهار تا ماشین گرفته بودند كه یكی را خودش، یكی را همسرش، یكی را بچه‌اش استفاده می‌كردند، ما جلوی این‌ها را گرفتیم.

رییس‌جمهور با بیان این‌كه برخی ریخت و پاش عادت شده است، گفت: مثلا ما دیدیم كه آمدند برای افتتاح یك پروژه 2 میلیارد تومان خرج كردند.

وی خاطرنشان كرد: تصمیمات اقتصادی دولت، تصمیماتی دقیق، مطالعه شده، عالمانه و در چارچوب شرایط كشور خودمان است. ما از دیگران الگو نمی‌گیریم و اجازه نمی‌دهیم كه مثلا بانك جهانی برای ما تصمیم‌گیری كند. تصمیمات را خودمان می‌گیریم. عده‌ای ذهنشان آن طرفی است و به ما می‌گویند كه طرح‌های شما با ذهن ما تطبیق نمی‌كند. به آن‌ها می‌گویم فرمول‌ها و مطالبی كه در ذهن شماست از آن جمهوری اسلامی نیست.






بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین