کد خبر: ۵۲۷۲۱۵
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار : ۱۴ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۸

عضو هیئت مدیره انجمن واردکنندگان تجهیزات پزشکی: هیچ کمبود و التهابی در بازار نداریم/ خواستار افزایش 25 درصدی قیمت‌ها هستیم

عضو هیات رئیسه انجمن واردکنندگان تجهیزات پزشکی گفت: برای پوشش هزینه‌ها و نه سود بیشتر حداقل نیازمند افزایش 25 درصدی قیمت‌ها هستیم. همین امر سبب شده که تولیدکنندگان و واردکنندگان در این حوزه دچار مشکل شوند و حتی برخی به فکر تعطیل کردن کسب و کار خودشان باشند زیرا با این وضعیت نمی‌توان به فعالیت ادامه داد.
آفتاب‌‌نیوز :
میلاد بختیاری در گفت‌وگو با ایلنا درخصوص میزان تخصیص ارز 4200 تومانی گفت: شرکت‌های فعال در این حوزه تاکنون توانسته‌اند به هر میزانی که فاکتور ارائه داده‌اند از بانک مرکزی ارز دریافت کنند و مشکلی در این خصوص ندارند. اما در حال حاضر اصلی‌ترین مشکل ما نحوه پرداخت بدهی‌های اعتباری‌مان است.

عضو هیات رئیسه انجمن واردکنندگان تجهیزات پزشکی ادامه داد: بنابر عرف رایج در بین شرکت‌های فروشنده تجهیزات پزشکی شرکت‌های دارای اعتبار که در کشورمان کم نیستند می‌توانند کالاهای مورد نیاز خود را از 3 تا 9 ماه به صورت اعتباری خرید کنند.

وی گفت: هنگامی که بخشنامه ارز تک نرخی صادر شد متاسفانه در این خصوص هیچ تمهیدی دیده نشد و سرانجام سه هفته پس از آن وزارت بهداشت اعلام کرد که شرکت‌ها میزان بدهی‌های اعتباری خود را اعلام کنند اما از آن زمان تاکنون هیچ اتفاقی رخ نداده و اعتبار شرکت‌های ایرانی در بازارهای بین المللی در خطر است.

بختیاری ادامه داد: از سوی دیگر این شرکت‌ها اعلام کردند که اول باید بدهی‌های قبلی تسویه شود سپس کالای جدیدبه ایرانی‌ها بفروشند. بر همین اساس است که امروز اگر جنسی وارد باز می‌شود به صورت خرید نقدی است و همین امر سبب شده که بعضی از کمبودها را در بازار شاهد باشیم.

وی تاکید کرد: مطابق دستورالعمل سازمان حمایت، تجهیزات پزشکی جزو گروه کالای دوم است و خودِ صنف باید آن را قیمت‌گذاری کند اما سازمان غذا و دارو این بخشنامه را نادیده می‌گیرد و خود راسا اقدام به قیمت‌گذاری می‌کند.

عضو هیات رئیسه انجمن واردکنندگان تجهیزات پزشکی گفت: با توجه به افزایش هزینه‌ها در سال جدید و بالا رفتن قیمت دلار همه اصناف و فعالین بازرگانی قیمت کالاهای خود را افزایش داده‌اند اما این سازمان فقط 7 تا 9 درصد اجازه افزایش داده است در حالی که ما برای پوشش هزینه‌ها و نه سود بیشتر حداقل نیازمند افزایش 25 درصدی قیمت‌ها هستیم.

وی افزود: همین امر سبب شده که تولیدکنندگان و واردکنندگان در این حوزه دچار مشکل شوند و حتی برخی به فکر تعطیل کردن کسب و کار خودشان باشند زیرا با این وضعیت نمی‌توان به فعالیت ادامه داد.

وی در خصوص تحریم آمریکا و اثرگذاری آن بر روی بازار تجهیزات پزشکی  گفت: ما معمولا خریدی از آمریکا نداریم و اگر کالایی نیز انحصاری برای این کشور باشد سعی می‌کنیم از کشورهای اروپایی و شرق آسیا وارد کنیم.

عضو هیات رئیسه انجمن واردکنندگان تجهیزات پزشکی گفت: تا پیش از برجام نیز با وجود مشکلات مختلف بانکی واردکنندگان و تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی وظیفه خود را به نحو احسن انجام داده‌اند و نگذاشته‌اند بازار لوازم پزشکی کشور دچار التهاب شود اکنون نیز این اطمینان را می‌دهم که هیچ کمبود و التهابی را در بازار شاهد نخواهیم بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۲ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۴
0
0
هشدار جدی به مسئولان بانک مرکزی فکری برای گشایش L/Cها بکنید در غیر اینصورت بازار تجهیزا ت پزشکی معتبر امریکا سوئیس آلمان با کمبود مواجه خواهد شد هم اکنون خریدهای مشکوکی در بازار این اقلام مشاهده میشود بفصد احتکار و گران فروشی که دودش بچشم وارد کننده میرود .
حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۸ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۴
0
0
باسلام .۲۵/که اضافه شود التهاب تمام میشود
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین