آفتابنیوز : معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده در نامهای به رییس سازمان صدا و سیما خواستار بررسی آثار سوء پخش اعتراف جنجالی اخیر در سیما شد تا شکاف ایجاد شده در جامعه با همدلی و همگرایی حول محور خیر و نیکی و کرامت ترمیم و به جای تخاصم و تحقیر، تعامل و گفتوگوی بین نسلی جایگزین و حاکم شود.
در بخشهایی از این نامه آمده است:
متاسفانه این اقدام سیما علاوه بر اینکه توامان مغایر با اصل نهی از منکر و امر به معروف و آموزههای علمی و روانشناسی حوزه نوجوانان است، از منظر اجتماعی نیز بار دیگر بر فاصله میان مردم با سیمای جمهوری اسلامی به عنوان رسانه ملی افزود. بدیهی است که رسانه ملی وظیفه آگاهی بخشی در حوزه آسیبهای فضای مجازی را داراست، اما این نوع آگاهی بخشی خود آسیبزاست و هنر این رسانه به ویژه در عصر دهکده جهانی و تحولات محیرالعقول فناوری اطلاعات و ارتباطات، ورود ایجابی و تاثیرگذاری غیرمستقیم و ماندگار بوده و نه توسل به شیوههای منسوخ و مطرود.
توصیه مقام معظم رهبری اینست که: «ما هم یک نقص داریم، او هم یک نقص دارد. با این نگاه و با این روحیه برخورد کنید. البته انسان نهى از منکر هم میکند؛ نهى از منکر با زبان خوش، نه با "ایجاد نفرت"...». اما آیا پخش اعترافاتی در سیما که این روزها نقل محافل است، جز به "ایجاد نفرت" در جامعه منتهی شده است؟
بسیاری از مسئولین و مدیران و کارشناسان صدا و سیما از جمله شخص جنابعالی به رسالت رسانه ملی در حفظ کرامت و وحدت آحاد جامعه و ضرورت دعوت به خیر و نیکی با رویکرد اعتمادآفرینی و کرامت بخشی به انسانها معتقد و به آن پای بند هستند. اما چگونه میشود که برنامهای اینچنین با تاثیرات مخرب بر افکار عمومی و به خصوص جوانان پخش، و انگیزه تکثیر و توزیع منکرات میشود، کمپینهای فراوان در فضای مجازی به راه میافتد و حتی شمار زیادی از فعالان سیاسی و روحانیون پخش این اعترافات را محکوم میکنند؟
منبع: ایلنا