«بلومبرگ» با اشاره به چالشهای پیشروی اسرائیل برای حمله به تاسیسات هستهای ایران مینویسد: «نخست آن که برخلاف برنامه هستهای سوریه و عراق که در جریان یک حمله واحد نابود شدند و ظرفیتهای بالقوه آن از میان برداشته شد، برنامه هستهای ایران پیچیدهتر است. آن کشور دارای دهها تاسیسات در سرتاسر کشور است؛ پراکندگیای حتی بیشتر از تاسیسات هستهای فرانسه، لندن و اسپانیا.
آفتابنیوز : سرویس بین الملل- شبکه خبری «بلومبرگ» در گزراشی اشاره میکند که به نظر میرسد با احتمال خروج ایران از برجام، زمان برای
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل برای اجرایی کردن تهدیدات خود علیه تهران به خصوص حمله نظامی علیه تاسیسات اتمی ایران فرا خواهد رسید. این شبکه خبری به مشکلات پیش روی او میپردازد.
به گزارش آفتابنیوز؛ شبکه خبری «بلومبرگ» می نویسد: «سال ۲۰۱۲ میلادی زمانی که نخست وزیر اسرائیل در مجمع عمومی سازمن ملل متحد حین سخنرانی تصویری را در دست گرفت که نزدیک شدن ایران به ساخت سلاح هستهای را نشان می داد، کسی تصویر کارتونی او را جدی نگرفت. او از خطوط قرمز برای برنامه هستهای ایران گفت. سخنرانی او در زمان اوج تلاشهای دیپلماتیک وی برای جلوگیری از انعقاد برجام بود. او تهدیدی تلویحی را مطرح کرد: اگر جهان به خط قرمز ترسیمی او بیتوجه باشد اسرائیل هیچ انتخابی نخوهد داشت جز حمله نظامی علیه ایران. تهدید او اما با انعقاد توافق هستهای میان ایران و قدرت های جهانی اجرایی نشد. اکنون اما زمان به نفع او در حال تغییر است. با فروپاشی احتمالی برجام در ماه های آینده در نتیجه تصمیم ترامپ برای خروج امریکا از برجام ممکن است شاهد تهدیدات تازهای از سوی اسرائیل و آمریکا درباره استفاده از قوه قهریه علیه ایران باشیم. در صورتی که ایران بخواهد دوباره غنی سازی اورانیوم را از سر گیرد و به سطح سابق برگرداند این تهدید جدیتر می شود. اروپایی ها هنوز برای حفظ برجام تلاش می کنند. البته حمله علیه ایران پیامدهای زیادی را نیز برای اسرائیل خواهد داشت».
«بلومبرگ» با اشاره به چالشهای پیشروی اسرائیل برای حمله به تاسیسات هستهای ایران مینویسد: «نخست آن که برخلاف برنامه هستهای سوریه و عراق که در جریان یک حمله واحد نابود شدند و ظرفیتهای بالقوه آن از میان برداشته شد، برنامه هستهای ایران پیچیدهتر است. آن کشور دارای دهها تاسیسات در سرتاسر کشور است؛ پراکندگیای حتی بیشتر از تاسیسات هستهای فرانسه، لندن و اسپانیا. نکته دیگر آن که اسرائیل در فاصله هزار مایلی ایران واقع شده است. در نتیجه، برای جنگندههای اسرائیلی سوختگیری آن هم برای طی چنین مسافتی یک چالش بزرگ نظامی است. این عملیات برای آمریکا به عنوان یک ابرقدرت نیز چالشی بزرگ است. علاوه بر این، احتمال اقدام تلافیجویانه حزب الله لبنان و سایر گروههای شبه نظامی مورد حمایت ایران وجود دارد؛ شلیک موشکهای گسترده به سوی اسرائیل. در نهایت آنکه در صورت حمله اسرائیل محکومیتهای دیپلماتیک متوحه اسرائیل خواهد شد. در آن زمان اسرائیل به چتر دیپلماتیک حمایتی امریکا نیاز دارد تا در شورای امنیت قطعنامهها علیه آن کشور وتو شوند».
«بلومبرگ» در ادامه اما می نویسد: با وجود تخاصم شدید کشورهای عربی در روابطشان با ایران، بعید نیست که کشورهای عربی اجزاه فرود و برخاستن جنگندههای اسرائیلی از پایگاههای نظامیشان را بدهند.