آفتابنیوز : 
ایازی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی آفتاب افزود: اگر امکان رقابت در انتخابات خبرگان فراهم نباشد، دیگر انتخابی نخواهد بود و میتواند در قالب انتصاب صورت گیرد. در حالی که در انتخابات باید زمینه رقابت برای گروههای گوناگون وجود داشته باشد تا مردم از میان دیدگاههای مختلف کاندیداهای خود را برگزینند.
وی در پاسخ به این سوال که «با توجه به تعداد اندک نامزدهای اصلاحطلب امکان شرکت در کدام استانها وجود دارد؟» تصریح کرد: دراینباره هنوز نمیتوان صحبت کرد. باید گروهها به یک جمعبندی نهایی برسند سپس اعلام کنند که در چه استانهایی میتوانند شرکت کنند.
ایازی در ادامه با اشاره به فهرست شاگردان و حامیان مصباح یزدی با عنوان «نخبگان حوزه و دانشگاه» درباره جایگاه این گروه در حوزه، هدف این گروه و مرزبندی آنها با هاشمی رفسنجانی اظهار داشت: فکر میکنم جناح محافظهکار در نهایت دو لیست ارائه خواهد کرد؛ یک لیست که مرزبندی با آقای هاشمی ندارند و لیست دیگر که این مرزبندی را دارند و احتمالا در آینده میخواهند تشکلی را به وجود آورند و در سطح خبرگان قدرتی ایجاد کنند.
وی افزود: «طرفداران آقای مصباح در میان جریان سنتی و روشنفکری حوزه و همچنین اساتید و مدرسین مبرز حوزه جایگاهی ندارند، اما در بخشهایی از نهادهای حوزوی نفوذ دارند و کارهای آموزشی و تحقیقاتی دارند و عدهای را تربیت کردهاند».
به گفته وی «این گروه همچنین در دولت نهم و در بدنه اجرایی کشور حضور دارند، بنابراین اینها همه دست به دست هم داده که در حوزههای علمیه نفوذ داشته باشند».
ایازی در پایان درباره امکان وجود نامزدهای مشترک میان اصلاحطلبان و جامعتین (جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و جامع روحانیت مبارز) خاطر نشان کرد: در بخشهایی این امکان حتما وجود خواهد داشت. در مورد آقای هاشمی نیز، اصلاحطلبان با جامعتین اشتراک نظر دارند، اما در نهایت باید منتظر بود که تصمیمنهایی چه خواهد بود.