آفتابنیوز : علی اصغر احمدی روز پنجشنبه در گفتگو با ایرنا افزود: از عصر امروز باران رگباری تابستانی در مناطق بالادست و ییلاقی مازندران شروع به باریدن کرد که این مساله باعث جاری شدن آب و همچنین ورود واریزههای کوهی به مسیر این راهها شد.
وی برخی مناطق ییلاقی بلده، چهاردانگه، نقاطی از خطیرکوه در سوادکوه و روستای بَرد در منطقه کیاسر را از جمله مناطق درگیر با این سیلاب تابستانی نام برد.
مدیر کل بحران مازندران گفت:: به محض وقوع این سیلاب، نیروهای امدادی دستگاههای مختلف از جمله هلال احمر، شهرداری و راه وارد عمل شدند و پاکسازی مسیرتردد مردم را انجام دادند.
وی بااشاره به اینکه هنوز جمع بندی از میزان خسارت سیلاب امروز انجام نشده است، افزود: به غیر از خسارت جزیی به اراضی کشاورزی در روستای بَرد در کیاسر، گزارش از خسارت در دیگر مناطق اعلام نشده است.
احمدی از مردم و بویژه مسافران که به مازندران میآیند خواست تا به توصیه ارگانهای مرتبط در خصوص وضعیت آب و هوا و جادههای استان توجه بکنند.
وی تاکید کرد: اخبار مربوط به این مسائل را مردم از طریق رسانههای گروهی موثق پیگیری بکنند و به شایعاتی که در فضای مجازی منتشر میشود اعتماد نکنند.
مدیر کل بحران مازندران همچنین از کشاورزان خواست تا از حضور در زمینهای کشاورزی که در نزدیکی رودخانهها قرار دارند بپرهیزند و همچنین ماشین آلات و تجهیزات خود را از این مناطق دور بکنند.
با توجه به آغاز فصل برداشت برنج در استان مازندران، این روزها اکثر کشاورزان استان مشغول کار در شالیزارها هستند.
وی همچنین تاکید کرد: این بارندگی تابستانی فردا در مناطق کوهستانی نیز ادامه دارد مسافران از اطراق در مسیر رودخانهها و مناطق کوهستانی بپرهیزند که در صورت وقوع سیلاب، آسیب نبینند.
مازندران بیش از ۱۰ هزار کیلومتر راه اصلی و فرعی دارد.
اواخر هفته و نیز تعطیلات، مناطق ییلاقی و کوهستانی در محاصره حضور مسافران و افراد بومی است تا برای فرار از گرمای تابستان، روزهایی همراه با خنکا را در این مناطق داشته باشند.
این حضور پرشمار مردم در این مناطق به همراه خود تبعات از قبیل: شلوغی و تردد بالای خودروها و ترافیک را همراه دارد به طوریکه پایان تعطیلات، مسافران و افراد بومی در این راهها زمین گیر میشوند.