آفتابنیوز : 
عضو هيأت مديره استقلال اضافه مىكند: قرار شد اين جلسات ادامه پيدا كند. ۲ طرف بر يك مسأله اتفاق نظر داشتيم، هم حضور قدرتمند تيم ملى فوتبال در جام ملتها و استقلال در ليگ قهرمانان آسيا، لذا ظرف ۴-۳ روز آينده مجدداً جلسهاى ديگر خواهيم داشت تا بتوانيم به يك راهكار مناسب برسيم.
هيأت مديره استقلال يكشنبه شب درخصوص وضعيت نهايى قلعهنويى تشكيل جلسه داد و در نهايت از جمع ۵ عضو هيأت مديره ۴ نفر به حضور قلعهنويى به عنوان رييس سازمان فوتبال رأى مثبت دادند و در اين بين تنها رسولى نژاد مخالف اين سمت بوده و همچنان به دنبال اين بوده كه قلعه نويى روى نيمكت استقلال بنشيند.
تا به اين جاى كار و به دنبال اين سمت و تغييرات ظاهرى هيچ تغييرى در روى نيمكت استقلال ملاحظه نخواهد شد و براساس شنيدههاى ما قلعهنويى مثل ۹ هفته گذشته، همچنان استقلال را از روى سكوها تماشا خواهد كرد يا براساس تماس تلفنى مرفاوى را هدايت خواهد كرد، به عبارتى بهتر رييس سازمان فوتبال استقلال در شيراز و در هفتههاى بعد به حكم قانون اجازه نيمكت نشينى را ندارد، مگر اينكه كميته مسابقات بخواهد در آيين نامه مسابقات تغيير ايجاد كند تا از اين پس مديران سازمان فوتبال باشگاهها بتوانند به راحتى نيمكت نشين شوند، چرا كه پيش از اين خداداد عزيزى و باشگاه ابومسلم به دنبال صدور چنين مجوزى بودند و تا هفته دهم ره به جايى نبردند اما شايد شرايط از اين به بعد تفاوت كند!
يكى از كارشناسان و دست اندركاران مسائل حقوقى در اينباره مىگويد: چنين پستى (رييس سازمان فوتبال) در هيچ كجاى دنيا سابقه ندارد. در پيشرفتهترين كشورهاى اروپايى پست مدير فنى در باشگاهها وجود دارد كه براساس ديدگاه سرمربى تيم اقدام به خريد بازيكن و ... مىكند. مدير فنى منهاى ارنج و نيمكت نشينى در ساير موارد مىتواند اعمال نظر كند و در مورد برنامهريزى براى تيمهاى پايه معمولاً يك گروه تمام وقت با طرح و برنامههاى كلان از رده نونهالان، نوجوانان، جوانان، اميد و بزرگسالان كار را پيگيرى مىكنند. آيا باشگاههاى ما امكانات و سرمربى تيم ملى وقت و توان چنين برنامهريزى را دارد.
يكى از پيشكسوتان باشگاه استقلال كه دوست ندارد نامى از او برده شود مىگويد: اين عيب و ضعف مديريت فوتبال ما است كه يك نفر بايد براى تيم ملى يك كشور و يكى از ۲ باشگاه معتبر آن همزمان رياست و برنامهريزى كند.
قلعه نويى به هيچ وجه دوست ندارد نيمكت تيم ملى را از دست بدهد، چرا كه خيلى زودتر و فقط براساس شرايط بحرانى و در يك حالت بلاتكليفى فوتبال به اين سمت رسيده و مىخواهد كارنامه خود را پربارتر از اينها كند. از سوى ديگر ضعف استقلال در حال حاضر روى نيمكت خلاصه مىشود، جايى كه به علت حجب و حياى مرفاوى و عدم اقتدارش در برخورد با مسائل نياز به يك شارژ روحى و روانى دارد.
بازيكنان استقلال با ديدگاه و تفكرات قلعه نويى بسته شده و لذا آنها از او حرف شنوى بيشترى دارند و حالا كه فدراسيون به علت عدم ثبات مديريت ول كن او نيست، استقلال بايد خرج خود را جدا كرده و هر چه سريع تر نسبت به تقويت كادر فنى اقدام كند، مگر اينكه قلعه نويى با تصويب قانون جديد و من درآوردى روى نيمكت بنشيند!
فوتبال ما به لحاظ نداشتن ساختار مناسب و فقدان مديريت در سطح باشگاهها تسليم نامهاى بزرگ و دهان پركن مىشود تا بتواند چندصباحى عمر مديريت خود را بيشتر كند، صدور احكام عجيب و غريب، تصويب قانونهاى خلق الساعه حاصل اين نوع تفكر و مديريت است.
هيچ كس نيست از مديران استقلال سؤال كند در دوره مديريت قريب كه قلعه نويى ۳ سال با اقتدار كم نظير همه كاره باشگاه بود كدام طرح و برنامه را براى تيمهاى پايه ريخت؟ آنچه مسلم است استقلال با اين ديدگاه و اين نوع تصميم گيرىها ره به جايى نخواهد برد و بدون شك تداخل وظيفه و منافع مشترك در استقلال و تيم ملى بيش از همه فوتبال ما را متضرر خواهد كرد.