شهروندان آملی و شمار زیادی از علاقمندان به کشتی شامگاه ۲۳ شهریور چندین ساعت پیش از شروع کشتی فینال با همراهی پدر، مادر و خواهر « امیرحسین زارع» در یکی از مکانهای عمومی در کنار شهروندان این شهر چشم انتظار هنرنمایی و درخشش پهلوان مازندرانی در «زاگرب» بودند.
علاقمندان به ورزش نخست کشور که استقبال پرشور در کنار خانواده «امیرحسین زارع» برای کسب نشان طلای ۲۰۲۵ جهان و نخستین طلای کشتی ایران در روز دوم مسابقات لحظه شماری میکردند، جلوههای زیبایی را در حمایت از این کشتیگیر ملی پوش آملی به نمایش گذاشتند.
پس از پایان کشتی و کسب نشان با ارزش طلای جهان توسط امیرحسین زارع، شهروندان آملی، با توزیع شیرینی و به راه انداختن زنجیره خودرویی در مسیرهای مختلف شهر آمل، کارناوال شادی به راه انداختند و با وجود بارش شدید باران تا ساعتها این افتخارآفرینی را جشن گرفتند. در ادامه رقابتهای ۴ وزن نخست کشتی آزاد قهرمانی جهان ۲۰۲۵ در زاگرب کرواسی، «امیرحسین زارع» دارنده ۲ مدال طلا و یک برنز جهان و مدالهای نقره و برنز المپیک و آخرین نماینده ایران در ۴ وزن نخست، در دیدار نهایی به مصاف «گئورگی مشویلدیشویلی» دارنده مدال برنز المپیک پاریس از آذربایجان به روی تشک رفت و در پایان با نتیجه ۵ بر صفر به برتری رسید و برای سومین بار صاحب مدال طلای جهان شد.
زارع پیش از این در دور نخست استراحت کرد، سپس با نتیجه ۱۱ بر صفر «یانووان اسمیت» از پورتوریکو را مغلوب کرد و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این مرحله نیز با نتیجه ۱۰ بر صفر «سولومون ماناشویلی» از گرجستان را شکست داد و راهی نیمه نهایی شد. زارع در نیمه نهایی نیز برابر «شامیل شریفاف» کشتیگیر روسیالاصل بحرین به روی تشک رفت و در پایان با نتیجه ۷ بر۳ به برتری رسید و راهی فینال شد.
به این ترتیب تیم ملی کشتی آزاد ایران در پایان رقابتهای ۴ وزن نخست صاحب یک مدال طلا توسط امیرحسین زارع در وزن ۱۲۵ کیلوگرم شد، احمد محمدنژاد جوان در وزن ۶۱ کیلوگرم نقره گرفت و کامران قاسمپور نیز در وزن ۸۶ کیلوگرم صاحب مدال برنز شد. امیرمحمد یزدانی در وزن ۷۰ کیلوگرم نیز حذف شد.