کد خبر: ۵۳۸۲۷۷
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۷

جنین‌ها با روش IVF بیشتر دختر می‌شوند یا پسر؟

یکی از روش‌های درمان ناباروری IVF است و درصد دختر و پسر شدن جنین یکسان نیست. به طور طبیعی بدون استفاده از روش‌های درمان ناباروری حدود ۵۱ درصد از نوزادان به دنیا آمده پسر و ۴۹ رصد دختر هستند، اما خانواده‌هایی که برای فرزند آوری از روش درمانی IVF استفاده می‌کنند به نحو شگفت انگیزی بیشتر صاحب نوزاد دختر می‌شوند.
آفتاب‌‌نیوز :
کارشناسان پس از سال‌ها بررسی دلیل تولد بیشتر نوزادان دختر را به دلیل این می‌دانند که جنین دختر قوی‌تر از جنین پسر است و در فرآیند انجماد سلامت خود را حفظ و بقای بیشتری دارد.

آمار‌ها نشان می‌دهند در کشور آمریکا حدود ۱۱ درصد از زنان و ۹ درصد از مردان دچارمشکل ناباروری هستند، محققان درکلینیک ناباروری در شهر پراگ کشور چک دریافتند نطفه جنین دختر در فرآیند انجماد بیشتر از نطفه جنین پسر زنده باقی می‌ماند.

اکنون در دنیا دو روش ICSI و IVF برای درمان ناباروری و کمک به فرزند آوری خانواده‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. در روش ICSI با استفاده از سوزنی مخصوص اسپرم انتخاب شده درون تخمک کاشته می‌شود، اما در روش IVF اسپرم و تخمک درون ظرف آزمایشگاهی خاصی قرار داده می‌شوند تا عمل لقاح به شکل طبیعی انجام شود.


در پژوهش‌های که اخیراً انجام شده است دانشمندان دریافتند مردانی که دچار ناباروری هستند و پزشکان مجبور به استفاده از روش ICSI برروی آن‌ها شده اند به دلیل کمبود هورمون تستوسترون دربدن خود بیش ازسایرین درمعرض خطر ابتلا به سرطان پروستات قراردارند.

کارشناسان نطفه‌های تشکیل شده با روش IVF یا ICSI را طی فرآیندی پیچیده منجمد می‌کنند تا دربهترین زمان دربدن مادرکاشته شوند، دراین فرآیند تعداد زیادی از نطفه‌ها از بین می‌روند که به گفته کارشناسان بیشتر نطفه‌های جنین پسر نابود می‌شوند و نطفه دختر‌ها باقی می‌مانند، زیرا قوی ترهستند.


جنین‌ها ابتدا منجمد و طی فرآیندی قبل ازکاشت دربدن مادر، گرم می‌شوند که دراین فرآیند جنین‌های پس بیشتر از بین می‌روند، کارشناسان اعتقاد دارند دختر یا پسر تفاوتی ندارد و تعداد نوزادان به دنیا آمده دختر با روش‌های درمان ناباروری تنها اندکی از پسر‌ها بیشتر است، اما این نشان می‌دهد که نیاز به تحقیق‌های بیشتر درباره تفاوت جنین دختر و پسر است.


محققان همچنین درحال توسعه استفاده از روشی به نام اسپرم مگنت هستند که می‌تواند اسپرم‌های دارای سن بالا، دچار بدشکلی و آسیب را شناسایی و آن‌ها را از فرآیند درمانی جدا کنند و به این ترتیب شانس تشکیل نطفه سالم و کاهش خطر انتقال برخی بیماری‌ها به نطفه را کاهش دهند.


استفاده از روش اسپرم مگنت همچنین سبب افزایش شانس باروری زنان تحت درمان با IVF و ICSI می‌شود.

اکنون ۴۰ سال از زمان تولد اولین کودک به دنیا آمده با روش IVF می‌گذرد و کارشناسان اعلام کرده اند بیش از ۸ میلیون کودک درطول این سال‌ها با استفاده از روش درمانی IVF و روش‌های مشابه آن به دنیا آمده اند.

باشگاه خبرنگاران جوان
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین